E clar! PNL Satu Mare stă pe un butoi cu pulbere. Se anunță scandal

E cât se poate de clar că propunerea conducerii Organizației Județene Satu Mare a PNL de excludere a consilierului județean Adrian Cozma din rândurile formațiunii politice este un veritabil butoi cu pulbere! După mai multe organizații locale care au precizat public că nu vor vota excluderea lui Adrian Cozma, care ar fi sinonimă și cu pierderea mandatului de consilier județean, ca urmare a retragerii sprijinului politic.

Una dintre cele mai vehemente poziții le are Organizația Orășenească Negrești-Oaș a PNL, care amenință cu sesizarea conducerii centrale a partidului. Liderii de la Negrești-Oaș folosesc termeni extrem de gravi când se referă la acțiunile conducerii județene a partidului.

Redăm mai jos comunicatul de presă al PNL Negrești-Oaș.

”Biroul permanent local Negrești Oaș s-a întrunit în ședința ordinară, în data de 9 iunie, pentru a discuta situația consilierului județean Adrian Cozma, respectiv decizia BPJ de excludere a acestuia. Decizia va fi supusa la vot în cadrul Comitetului Director Județean, motiv pentru care am considerat de cuviință să luăm o decizie pe care să o prezentăm și sa o susținem în cadrul viitoarei întruniri a partidului.

În cadrul ședinței, cu unanimitate de voturi, s-a decis că BPL Negrești Oaș va vota împotriva deciziei BPJ de excludere a consilierului Adrian Cozma din PNL, pe data de 15 iunie, în cadrul Comitetului Director Județean, care va avea loc la Muzeul Județean.

Mandatat pentru exprimarea acestui vot este președintele organizației locale Negrești Oaș. Mai mult, BPL Negrești Oaș a redactat și semnat și un memoriu în acest sens, memoriu care va fi prezentat în cadrul Comitetului și va fi trimis și conducerii centrale a partidului. Membrii organizației Negrești Oaș consideră decizia luată în cadrul BPJ ca fiind nefondată și nestatutară, ba mai mult este o greșeală pentru PNL să excludă din partid un vector important de imagine, respectiv cel mai activ consilier județean.

Ne facem griji ca această decizie luată în BPJ să nu fie altceva decât o răfuială politică internă, o răzbunare a conducerii partidului ca urmare a nesupunerii, a consilierului Adrian Cozma față de partenerii din guvernarea locală. Apreciem că toate acțiunile publice și intervențiile din Consiliul Județean Satu Mare, al consilierului județean Adrian Cozma, au fost întemeiate și au respectat angajamentele fată de sătmăreni și principiile PNL.

Vom cere și conducerii naționale să intervină urgent în această problemă.

Presedintele BPL PNL Negresti-Oas,

Babiciu Marius”

Fii primul care comentează! despre "E clar! PNL Satu Mare stă pe un butoi cu pulbere. Se anunță scandal"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre PNL
FOTO/VIDEO. PNL a scos sute de oameni în stradă. Protest în centrul Sătmarului

Închide