E OFICIAL! Supermarketul LIDL se va deschide pe 12 octombrie, pe Drumul Careiului

Reporterii PresaSM.ro au reușit să afle data la care se va inaugura oficial noul magazin Lidl de pe Drumul Careiului. Conform surselor PresaSM.ro, lucrările vor fi finalizate și recepționate în data de 28 septembrie. De asemenea, deschiderea oficială se va realiza în data de 12 octombrie.

Muncitorii le-au declarat reporterilor PresaSM.ro că lucrările sunt finalizate în mare măsură, începând din data de 28 urmând să fie alimentat magazinul cu produse.

Suprafața carosabilă și pietonală a parcării va fi de 5.436 metri pătrați, iar suprafața de spații verzi amenajate este de 1.970 metri pătrați. De asemenea, vor fi 129 de locuri de parcare, printre care două locuri de parcare de tip “mamă și copil” și două locuri pentru persoane cu deficiență locomotorie.

Un aspect foarte important luat în calcul este distanța față de Biserica Ortodoxă ”Sfinții Împărați Constantin și Elena”, care va este de minim 20 de metri. De asemenea, crucea din colțul terenului va rămâne pe loc, după ce s-a luat în discuție eventuala mutare. Și asta pentru a nu tensiona situația, respectiv poziționarea nu încurcă construirea sensului giratoriu.


locuri de munca satu mare

1 Comment on "E OFICIAL! Supermarketul LIDL se va deschide pe 12 octombrie, pe Drumul Careiului"

  1. buna!si chioscul care e la colti nu distruge aspectul?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre lidl
FOTO. Înainte și după LIDL. Cum arată mai bine zona?! Cu ”verdeață” sau magazin?!

Închide