EXCLUSIV! ZECI de cutii de STUPEFIANTE, găsite în centrul Sătmarului!

Zeci de cutii de stupefiante au fost abandonate în zona centrală a municipiului Satu Mare. Mai exact, pe strada George Coșbuc, chiar lângă Sala de scrimă.

Un farmacist a confirmat pentru PresaSM.ro că este vorba despre MORFINA ZENTIVA 20 MG/ML X 5. Având în vedere cantitatea totuși uriașă de cutii abandonate pe stradă, acest lucru ne poate duce cu gândul la faptul că acele cutii ar fi putut fi folosite de către persoane dependente de astfel de substanțe. Căci dacă am vorbi de persoane serioase, cutiile nu ar fi fost aruncate la voia întâmplării.

pachet-morfina

Totuși, ne întrebăm cum a fost posibilă obținerea unei cantități impresionante de morfină de către o singură persoană?! Fiind vorba de o substanță din cadrul stupefiantelor, prescrierea morfinei ca medicament urmărește în mod obligatoriu anumite proceduri standard, ce au drept scop descurajarea utilizării ei în mod abuziv.

Proceduri care însă sunt departe de a fi aplicate. De exemplu, morfina se elibereaza doar sub semnatură pentru bolnavii cu afecțiuni cronice, urmând ca la decesul lor substanța să fie returnată de familie cadrelor medicale. Faptele prind o altă conotație în practică însă, căci doar cei mai fricoși o returnează, ceilalți preferând să o revalorifice.

Pentru a putea fi controlat cât mai eficient traseul morfinei pe piața farmaceutică, unitățile farmaceutice care eliberează substanța către populație au nevoie de aprobări speciale, iar aceasta nu poate fi cumpărată decât în anumite puncte autorizate din județul Satu Mare!

Fapt care ridică un uriaș semn de întrebare în acest caz. CINE, de UNDE și CUM a reușit să pună mâna pe o astfel de cantitate de morfină?!

Fii primul care comentează! despre "EXCLUSIV! ZECI de cutii de STUPEFIANTE, găsite în centrul Sătmarului!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre droguri
Mai mulți tineri prinși DROGAȚI în centrul Sătmarului! Aveau un PISTOL asupra lor

Închide