Efectele COVID 19: Avocații din județul Satu Mare își suspendă activitatea

Avocatul sătmărean Ciprian Ardelean a precizat pentru PresaSM că reprezentanții Consiliului Baroului Satu Mare, întrunit în şedinţa extraordinară din data de 11 martie 2020, ca urmare a răspândirii virulente a infecţiei cu COVID – 19, coronavirus, au considerat necesară luarea unor măsuri urgente în vederea protejării sănătăţii membrilor Baroului Satu Mare, a magistraţilor, precum şi a justițiabililor, motiv pentru care a luat hotărărea de suspendare temporară a activităţii avocaţilor din cadrul Baroului Satu Mare.

”Suspendarea temporară a activităţii avocaţilor din cadrul Baroului Satu Mare, respectiv reprezentarea/asistarea justiţiabililor în faţa instantelor de judecată, precum şi a organelor de urmărire penală pentru o perioadă de 2 săptămâni începând cu data de 13.03.2020 şi până la data de 27.03.2020 inclusiv, în această perioadă avocaţii se vor prezenta doar în cauzele urgente măsuri preventive, ordine de protecţie şi ordonanţe preşedinţiale”, este una dintre prevederile adoptate de Baroul Avocaților.

Avocat Ciprian Ardelean: ”Pe scurt: toți avocații Baroului Satu Mare își suspendă activitatea până pe 27.03.2020 respectiv asistarea și reprezentarea justițiabililor în fața instanțelor și a organelor de urmărire penală! Decizie teoretic obligatorie!”.Fii primul care comentează! despre "Efectele COVID 19: Avocații din județul Satu Mare își suspendă activitatea"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Baroul Satu Mare
DNA, învins în instanță. Decanul Baroului Satu Mare: ”Justiția (…) ne-a făcut o mare dreptate”

Închide