Egy újságíró is harcba szállt, mert meg akarja változtatni egy Szatmár megyei község sorsát

Érszakácsi az a település, amelyről sokan és jogosan mondják: egy helyben áll, nem fejlődött egy tapodtat sem, nem történt sem a településsel, sem lakóival semmi jó.

Komoly potenciáljai és nagy lehetőségei vannak, de ezek mégsem voltak kihasználva, és ezért a fiataloknak meg sem fordul a fejükben, hogy szülőfalujukban maradjanak, hanem minél hamarabb a városokba vándoroltak el. Egy újságíró úgy döntött: nem fogadja el a fiatalok elvándorlását és nem nézi tovább közömbösen a többre érdemes közösség egy helyben topogását.

Ez az ember Codruţ Rebic, egy 43 éves szamtári ùjságíró aki nem csak rátermett, de fajsúlyos szakmai önéletrajzzal is rendelkezik: több mint 27 éve a Pro Tv és Antena trust-nál dolgozik, s ebben az időszak rétermettségével tűnt ki, határozottan megcélozva a témákat, bátran és profizmussal számolva be mindenről, így szerezvén elismertséget magának a média világában.

Viszont Codruț Rebic nem csak az újságírói tevékenysége okán alkalmas egy település élére, ugyanis 1997-2002 között a Temesvári Nyugati Egyetemen, a Management-Marketing és Közigazgatás szakén végzett, kiválósági oklevéllel és amilyen ambíciózus természet, 2002-ben a FAMU Praga Televizió Iskolájában is vizsgázott, három évnyi intenzív kurzust követően.

Codruț érszakácsi polgármester–jelöltje, és annak ellenére, hogy több párt is megkörnyékezte, ő az USR-PLUS szövetséget választotta.1 Comment on "Egy újságíró is harcba szállt, mert meg akarja változtatni egy Szatmár megyei község sorsát"

  1. Pe tine teas vota mai ales ca vi cu usr

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre USR-PLUS
VIDEO. Radu Panait, apel la mobilizare: “Haideți să mergem la vot! Putem face lucruri minunate”

Închide