FOTO. Elevii și profesorii sătmăreni au dus la bun sfârșit un nou proiect inedit

Labirintul reciclării a fost finalizat. Elevii și profesorii implicați în proiectul celor de la APM au colectat peste 80.000 de PET-uri pentru a realiza noua structură de la Centrul din Atea. 

După proiectul de Cartea Recordurilor, elevii și profesorii sătmăreni, sub coordonarea Agenției Pentru Protecția Mediului, au dus la bun sfârșit un nou obiect, cel de a realiza un labirint din PET-uri, la Centrul de Recreere de la Atea.

Preșcolarii și școlarii au reușit să colecteze peste 82.000 de flacoane de plastic, iar structura ridicată va fi nu doar un mijloc de distracție, ci și unul de informare și recreere.

“<<LABIRINTUL RECICLĂRII>> din cadrul Centrului de Recreere,,Kentaur,,din Atea şi-a deschis porțile! Vă invităm să veniți să admirăm împreună, rezultatul efortului depus de către preşcolarii şi şcolarii de la cele 75 de unități de învățământ care, în urma colectării a 82.800 de flacoane de plastic cântărind 4,15 tone au dat viață unui ecolabirint lung de 552 m. Ecolabirintul va servi ca mijloc şi instrument de informare, educație şi recreere pentru toate categoriile de vârstă. FELICITĂRI DRAGI PROFESORI! FELICITĂRI DRAGI TINERI!”, este mesajul transmis de directorul APM Satu Mare, Erzsébet Békéssy.

Elevii au lucrat cu sârg nu doar la pereții din PET-uri, ci și la celelalte proiecte educative propuse de cei de la APM.1 Comment on "FOTO. Elevii și profesorii sătmăreni au dus la bun sfârșit un nou proiect inedit"

  1. La ce folosește? De ce este ecolabirint? dimpotrivă, deloc eco. O lucrare fără rost.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre APM
FOTO. Tot Careiul duhnește a cadavre! Ultimatum al Primăriei Carei

Închide