Pe mine nu ma mira ,oamenii de valoare sunt marginalizati …

Comment on EXCLUSIV! POLUARE foarte GRAVĂ ținută la STRICT SECRET în județ! Nicio instituție nu vorbește, iar medicii sunt SPERIAȚI by CAROL.

pe mine nu ma mira ,oamenii de valoare sunt marginalizati de politicieni din tabere antagonice,pe etnii. totul e pe bază de rude,interese, si incompetente crase ca de ei sunt la modă acum. iar cine sa faca ordine e cel mai compromis,uitate la fata orasului satu mare si vezi ce om sfinteste locul de aici,asa ca nu ma mir .astept sa vad rodul schimbarii ce s-a produs politic. peste un an vom trai si vom mai vedea….

Recent Comments by CAROL

ANCHETĂ. Cea mai mare cultură de goji din Europa, amenințată cu desființarea în Satu Mare
Păi eu cred că totuși la câte tâmpenii se fac în țara asta,primarul cu pricina ar trebui să rezolve în binele omului posesia că doar no fi chiar tâmpit!!


Sfidare?! Jobbik – partid de extremă dreapta din Ungaria – protest la Satu Mare
cu ce drept ar face acest protest? Sper că primăria și instituțiile în drept vor face ce trebuie făcut conform legi!!!!!!


Rezultate alegeri parlamentare Satu Mare 2016. UDMR a câștigat în Satu Mare. PSD, pe locul secund
DECI LA MUNCĂ CU CEI CE NU VOR BENEFICIA DE SOMNUL DIN CASA POPORULUI, IAR CEI CE SE DUC SĂ DOARMĂ CU ATENȚIE ȘI SĂ MAI RIDICE O MÎNĂ UNEORI…..


Rezultate alegeri parlamentare Satu Mare 2016. UDMR a câștigat în Satu Mare. PSD, pe locul secund
MA BUCUR PENTRU CEI CE AU RAMAS ACASĂ, MA AȘTEPT ”LA NIMIC DIN PARTEA CELOR CE VOR FI ÎN PARLAMENT. DAR CEI CE AU RĂMAS ACASĂ SĂ STEA PE SEZUTUL LOR ȘI MUCLES CĂ LE-A FOST DE AJUNS .


Viktor Orban, la Satu Mare: ”În 1 Decembrie maghiarii nu au ce celebra. Este o atitudine onestă”
SCOPUL VIZITEI? LA NIVEL LOCAL? CE VORBIRĂ? NU ȘTIM! DAR SIGUR VORBIRĂ CEVA CE PENTRU EI E IMPORTANT,NU VENI OMU SĂ VADĂ CÎTEVA FEȚE NOI ȘI PARCUL DIN FATA SPITALULUI VECHI! DECI EI SE VORBIRĂ . CINEVA SPER CĂ ȘTIE CE! CRED CĂ ȘI NOI TREBUIE SĂ NE VORBIM LA GYULA,SAU LA ….MOLDOVA? NU ȘTIU , PARCĂ TOATE MERG ANAPODA SĂ NU NE TREZIM CU CEVA SURPRIZE….DĂ DOAMNE MINTEA ROMANULUI DĂ PE URMĂ!locuri de munca satu mare
Citește articolul precedent:
Multinațională din Satu Mare, în topul celor mai doriți angajatori din România

Închide