Nu are nicio legătură cu Apaserv! PresaSM.ro a fost singurul …

Comment on EXCLUSIV! POLUARE foarte GRAVĂ ținută la STRICT SECRET în județ! Nicio instituție nu vorbește, iar medicii sunt SPERIAȚI by presasm.

Nu are nicio legătură cu Apaserv! PresaSM.ro a fost singurul site din județul Satu Mare care a criticat Apaserv. Citește aici…https://presasm.ro/salarii-revoltatoare-la-apaserv-se-castiga-mai-mult-decat-oriunde-judet/. Toate anchetele noastre se bazează pe informații REALE, ȘTIINȚIFICE, de neatacat! Înainte să faceți atacuri gratuite mai bine vă gândiți puțin! Sau citiți conținutul sitului!

presasm Also Commented

EXCLUSIV! POLUARE foarte GRAVĂ ținută la STRICT SECRET în județ! Nicio instituție nu vorbește, iar medicii sunt SPERIAȚI
Datele le-am publicat în material. De exemplu: ”au fost constatate probe de apă de fântână cu depășiri ale limitei maxim admise pentru nitrați de 50mg/l”. Instituțiile solicitate au fost SGA, DSP, APM! Măsurătorile au fost făcute – Nota Bene – de către SGA! Nu avem acces la secrete de servici, gen cine și ce pregătire a avut persoana care a făcut măsurătorile! Stimate domn, noi ne-am făcut treaba cu vârf și îndesat! Mai departe e treaba altora! Nu ne confundați! Noi nu suntem plătiți din bani publici și nu avem capacitatea și resursele investigative ale statului român! P.S: Iar noi nu suntem obligați să ne dezvăluim sursele! Altceva?!


EXCLUSIV! POLUARE foarte GRAVĂ ținută la STRICT SECRET în județ! Nicio instituție nu vorbește, iar medicii sunt SPERIAȚI
Noi ne facem datoria față de societate cu vârf și îndesat! Verificați secțiunea Anchete de pe situl nostru! Să își facă și instituțiile abilitate ale statului român! Și acest material nu este unul publicitar! Nu ne subestimați munca! Întrebarea este de ce ”restul” nu s-au sesizat?!


Recent Comments by presasm

Chioșcurile de ziare, scoase la executare silită. Era ziarelor a apus
Și vă asigurăm că PresaSM are 20.000 de cititori unici/zi! Performanță greu de egalat, inclusiv de presa maghiară 🙂


Chioșcurile de ziare, scoase la executare silită. Era ziarelor a apus
Noi vorbim de presa de limba română, nu de cea maghiară. V-ați opărit degeaba, căci PresaSM colaborează strâns cu szatmar.ro.


Accident rutier la Turulung. Impact între două mașini, conduse de doi tineri
Scrie clar ”Arhivă” sub poză.


FOTOGALERIE. Miniștrii și investitori importanți, astăzi, în municipiul Satu Mare
La Restaurantul Poesis


FOTOGALERIE. Accident mortal! Microbuz lovit de un tren în județul Satu Mare
https://www.presasm.ro/fotovideo-martori-vizibilitatea-este-scazuta-din-cauza-vegetatiei-microbuz-lovit-de-tren/locuri de munca satu mare
Citește articolul precedent:
Multinațională din Satu Mare, în topul celor mai doriți angajatori din România

Închide