EXCLUSIVITATE. Procurorii explică cum a fost omorâtă Nicoleta Dunca. Detalii crunte

PresaSM a obținut în baza Legii 544/2001 informații în premieră din ancheta polițiștilor și procurorilor în cazul uciderii Nicoletei Dunca. Oamenii legii susțin că principalul suspect Roman Ștefan i-ar fi aplicat victimei lovituri repetate cu mai multe sticle în zona capului, cu scopul de a o jefui. Cu o sticlă de vodcă i-a aplicat victimei nu mai puțin de 20 de lovituri.

”Relevant sub acest aspect este faptul că probele mai sus arătate converg în reţinerea împrejurării că inculpatul a aplicat victimei B, mai multe lovituri cu sticle în zona capului, având un interes material, respectiv a sustras din barul Casablanca, sumele de bani găsite şi mai multe cartuşe de ţigări, în cele din urmă intervenind decesul victimei”, se arată în cererea de arestare preventivă susținută de procurori în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare.

Judecătorii au fost de acord cu cererea de arestare preventivă a procurorilor.

”Măsura preventivă a controlului judiciar şi a arestului la domiciliu nu sunt suficiente pentru a asigura buna desfăşurare a procesului penal, al împiedicării sustragerii inculpatului de la urmărirea penală şi de la judecată şi mai ales al prevenirii săvârşirii de noi infracţiuni. Faţă de aceste considerente, în baza art. 202 Cod procedură penală, art. 223 alin. 2 Cod procedură penală şi art. 226 Cod procedură penală, va admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare şi va dispune arestarea preventivă a inculpatului A pe o durată de 30 de zile, de la data de 05.03.2018 până la data de 03.04.2018, inclusiv”, se mai arată în documentul obținut de PresaSM.

Surse judiciare au declarat pentru PresaSM că Ștefan Roman, în vârstă de 38 de ani, și-ar fi recunoscut verbal faptele. Asta după ce în primă fază ar fi preferat să nu declare nimic. Pus, cel mai probabil, în fața unor probe, acesta ar fi ales să nu își complice și mai mult situația și ar fi admis, cel puțin verbal, anumite aspecte.


locuri de munca satu mare

Fii primul care comentează! despre "EXCLUSIVITATE. Procurorii explică cum a fost omorâtă Nicoleta Dunca. Detalii crunte"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre crima
Crimă la localul Casablanca din Satu Mare
Casablanca s-a redeschis. Angajatele, în stare de șoc: ar fi curățat locul crimei

Închide