Expoziția de picturi în ulei și poezii a lui Dobos Hajnalka și Dobos Johanna la Castelul Karolyi

Expoziția de picturi în ulei și poezii a lui Dobos Hajnalka și Dobos Johanna, intitulată „Dincolo de cuvinte…”, poate fi vizitată între 21 și 28 octombrie 2016, în Sala de expoziții de la parterul Castelului Károlyi din municipiul Carei, conform programului Muzeului Municipal Carei, de marți până duminică, între orele 9-17.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Direcției de Cultură, Sport și Turism a Municipiului Carei și Centrului de promovare a turismului cultural „Gróf Károlyi”.

Dobos Hajnalka és Dobos Johanna „Minden szó helyett…” című olajfestmény és vers kiállítása nyílt meg a Károlyi Kastélyban. A kiállítás október 21. és 28. között látogatható a nagykárolyi Károlyi Kastély földszinti kiállítótermében, a Városi Múzeum nyitva tartásának megfelelően, keddtől vasárnapig 9-17 óra között.

Az esemény szervezését a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság és a „Gróf Károlyi” Kulturális Idegenforgalom-népszerűsítő Központ támogatja.

Fii primul care comentează! despre "Expoziția de picturi în ulei și poezii a lui Dobos Hajnalka și Dobos Johanna la Castelul Karolyi"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Castelul Karolyi, expoziție
Expoziția personală a artistului fotograf chinez CAI Shengxiang la Carei

Închide