FĂRĂ PRECEDENT. Miniștrii și investitori puternici ajung în județul Satu Mare

INVEST ÎN SATU MARE. Deputatul Octavian Petric adună la aceeași masă autoritățile și mediul privat. Miniștri, ambasadori și oameni de afaceri participă la cel mai mare eveniment economic al anului la Satu Mare

La inițiativa deputatului Octavian Petric, la Satu Mare va avea loc joi, 5 iulie 2018, a VIII-a ediție națională a Forumului Invest în România, care va pune la aceeași masă oameni de afaceri locali, importanţi actori ai mediului de afaceri şi patronate din România, autorităţi centrale, locale şi diplomaţi, cu scopul de a atrage investiţii la nivelul județului Satu Mare.

La eveniment au confirmat participarea ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, directorul general al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Alexandru Petrescu, președintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, Florin Jianu, dar și reprezentanți ai unor asociații patronale din Nord-Vestul țării.

În calitate de președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Turcia, deputatul Octavian Petric l-a invitat la eveniment și pe ambasadorul Republicii Turcia la București, Excelența Sa Osman Koray Ertaş, care va fi însoțit de Güven Güngör – președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Turci din România și de alți 11 oameni de afaceri turci care desfășoară afaceri de succes în țara noastră și sunt interesați să investească în zonă.

Deputatul Petric și ambasadorul Turciei în România

Forumul Invest în Satu Mare va avea loc joi, 5 iulie, de la ora 10.30, în sala de conferințe de la Hotel Poesis. În jurul orei 14.00, înalții oaspeți vor vizita Băile Termale Tășnad, iar după-amiazavor fi primiți la sediul Primăriei Negrești-Oaș și vor vizita zona turistică Luna Șes. În fiecare locație, vor fi prezentate oportunitățile de investiții și vor avea loc întâlniri cu mediul de afaceri local.

Forumul este organizat la iniţiativa deputatului Octavian Petric, vicepreședinte al Comisiei pentru Industrii și Servicii din Camera Deputaţilor și președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Turcia, şi a lui Florin Jianu, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România.

Scopul declarat este de a pune la aceeași masă diferiţi actori ai mediului de business, public, politic şi diplomatic, pentru a genera noi oportunităţi de dezvoltare economică a judeţului Satu Mare și de a ajuta firmele locale să-și dezvolte companiile ori să inițieze noi afaceri, inclusiv parteneriate de import-export.

„Prin acest Forum economic, pe care îl organizăm în premieră în Satu Mare, dorim să construim un mecanism eficient de dezvoltare a economică, să stimulăm investiţiile și să facilităm parteneriatele public-private, dar și să intensificăm cooperarea economică dintre mediul de afaceri local și parteneri externi”, a declarat deputatul Octavian Petric, principalul organizator al Forumului.

Invităm oamenii de afaceri din județul Satu Mare să participe la eveniment confirmând participarea la adresa de email [email protected] sau la telefon 0740.119.843 (Crina Dunca – reprezentant CNIPMMR Satu Mare). Intrarea este liberă!

1 Comment on "FĂRĂ PRECEDENT. Miniștrii și investitori puternici ajung în județul Satu Mare"

  1. Investitii= locuri de munca? Dar cine va lucra? si pentru cat? Caci firme care dau de lucru pentru salarii de mizerie sunt destule. Si daca ai nostrii nu vor lucra pentru salarii de nimic, atunci cine? Oricum ne bucuram daca se construieste ceva frumos si se pune la punct drumurile si se infrumuseteaza orasul. Este bine venita.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre investiție
FOTOGALERIE. A început construcția mall-ului Prima Shops și a KFC în Satu Mare!

Închide