FELICITĂRI. Elevii sătmăreni au luat AUR la Olimpiada Națională de Fizică

Învățământul sătmărean trăiește clipe importante. Și asta ca urmare a rezultatelor fantastice obținute de tinerii fizicieni sătmăreni care s-au întors de la Olimpiada Națională de Fizică de la Breaza cu medalii de aur, argint și bronz!

Ei sunt cea mai mare comoară a județului Satu Mare:

Medalie de Aur – Andrei Cosmin Popan, clasa a VII-a la Colegiul Național „Mihai Eminescu”

Medalie de Argint – Andrei Gavril Ardelean, clasa a X-a la Colegiul Național „Mihai Eminescu”

Medalie de Bronz – Laura Maria Sârbu, clasa a VI-a la Colegiul Național „Mihai Eminescu”

Diplome de Onoare – Ioan Florian Vereș, clasa a VIII-a la Școala Gimnazială „Grigore Moisil” și Ioan Rareș Ileș, clasa a IX-a la Colegiul Național „Ioan Slavici”

În perioada 01-06 aprilie 2018, Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” a fost gazda Olimpiadei Naţionale de Fizică, eveniment de amploare care a adus la Breaza peste şase sute de participanţi, elevi, cadre didactice din învăţământul gimnazial şi liceal, reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei Naţionale.

Deschiderea oficială a olimpiadei a avut loc duminică, 01 aprilie 2018, ora 17.00, în Sala de festivităţi a instituţiei, iar festivitatea de premiere s-a desfăşurat vineri, 06 aprilie.Fii primul care comentează! despre "FELICITĂRI. Elevii sătmăreni au luat AUR la Olimpiada Națională de Fizică"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul Școlar Județean
FELICITĂRI. Sătmăreanca care a obținut punctaj MAXIM la olimpiada națională!

Închide