FELICITĂRI. Sătmăreanca care a obținut punctaj MAXIM la olimpiada națională!

Izabela Voropciuc este o tânără elevă din municipiul Satu Mare a reușit să impresioneze juriul olimpiadei naționale prin talentul și cunoștințele sale. Izabela a obținut locul I la Olimpiada Națională de Interpretare Vocală, Instrumentală și Studii Teoretice Muzicale, organizată la Craiova și destinată categoriei elevilor de clasa IX-XII. Mai exact, Izabela a obținut locul I la secțiunea pian, cu punctaj maxim.

Reamintim că pianista sătmăreană Maria Izabela Voropciuc a participat anul trecut la Olimpiada Națională de Muzică Instrumentală, clasele III-VIII, desfășurată la Arad. Pe atunci elevă în clasa a VIII-a a Liceului de Artă „Aurel Popp”, pregătită de profesoara Annamaria Manfredi, Izabela a obținut din nou Premiul I, cu punctaj maxim, 100, primit de la ambii evaluatori.

Talentată şi frumoasă, Izabela Voropciuc este născută în 2 iunie 2002 și cântă la pian de la vârsta de cinci ani. Sub îndrumarea profesoarei Anamaria Manfredi, Izabela visează să ajungă departe.

”În viitor mă văd concertând în străinătate, alături de pianişti recunoscuţi. Când cânt la pian mă simt în lumea mea. De mică m-au fascinat clapele acestui instrument, dar şi sunetele pe care le emiteau. Mi-am dorit să învăţ să cânt la pian, iar părinţii mei au fost foarte receptivi la ceea ce îmi doream, aşa că au decis să mă lase să îmi dezvolt această latură“, a declarat micuţa pianistă.

Fii primul care comentează! despre "FELICITĂRI. Sătmăreanca care a obținut punctaj MAXIM la olimpiada națională!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul Școlar Județean
Succes de răsunet pentru Satu Mare la Olimpiada Națională de Matematică

Închide