FELMÉRÉS Szatmárnémetiben. Az állampolgárokat megkérdezik mit akarnak


A szatmári polgárok javaslatait figyelembe véve készíti a 2021-es év beruházásai prioritási listáját a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, ezért arra kéri a szatmáriakat, hogy a http://bit.ly/sondaj2021 linken megtalálható kérdőív kitöltésével értékeljék a 2020-as évet, és tegyék meg javaslataikat az idei eszetendőre.

Az eredményeket a városháza felhasználja ahhoz az európai uniós projekthez és annak online platformjához is, amelynek célja a polgárok bevonása az éves költségvetések elkészítésébe.

Ezért az önkormányzat arra kéri a szatmáriakat, a lehető legtöbben töltsék ki a kérdőívet, hiszen minél többen teszik azt meg, annál hitelesebben lehet megállapítani a polgárok elvárásait.

„A tavaly szeptember óta dolgozunk annak a platformnak az elkészítésén, amelynek használatával a szatmáriak javaslatokat tehetnek majd a költségvetéstervezet összeállítására. Fontos számunkra a lakosok és a civil szervezetek véleménye, hiszen együtt, közösen szeretnénk Szatmárnémetit egy modern, XXI. századi várossá alakítani, ugyanakkor ezúton arról is információkat szerzünk, hogy melyek azok a területek, ahol fejlődnünk kell.” – nyilatkozta az akcióról Kereskényi Gábor polgármester.

A kérdésekre válaszolók személyazonossága nem nyilvános, a polgármesteri hivatal pedig garantálja az információk bizalmas és törvényes kezelését.Fii primul care comentează! despre "FELMÉRÉS Szatmárnémetiben. Az állampolgárokat megkérdezik mit akarnak"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.