Femeia care TERORIZEAZĂ un oraș întreg! Toarnă motorină să dea foc la case (VIDEO)


O femeie din orașul Tășnad se pare că este un veritabil pericol public pentru toți cei din preajma ei. Din câte se pare, femeia ar avea tulburări psihice destul de serioase. Vecinii femeii fac apel de aproape un an atât la Primăria Tășnad, cât și la Instituția Prefectului.

Femeia locuiește pe strada Crasnei din orașul Tășnad. Imobilul în care locuiește femeia are geamurile vopsite cu tot felul de litere, dar și cu o siluetă cu coarne. De asemenea, unele geamuri sunt sparte, iar ușa de acces este avariată. Mai mult, hainele sunt atârnate de gard.

Fostul primar al orașului Tășnad, Vasile Mitrașca, a reușit să o interneze într-o unitate spitalicească specializată, dar femeia a ajuns din nou pe străzi. De Zilele Orașului Tășnad, eveniment ce a avut loc zilele trecute, femeia arunca cu obiecte în oameni. Din câte se pare, aceasta ar fi vrut chiar să incendieze și o casă. A reușit doar să toarne motorina, nu să și aprindă combustibilul.

”ACEASTA FEMEIE LA ZILELE ORASULUI TASNAD A ARUNCAT CU DIVERSE OBIECTE IN TURISTII AFLATI IN CENTRU. ACEASTA FEMEIE, MA REPET, POATE INTELEGE CINEVA, ARE TULBURARI PSIHICE FOARTE GRAVE. AMENINTA VECINII ZILNIC CA DA FOC LA CASA, BA CHIAR A TURNAT MOTORINA. IN URMA APELULUI LA 112, CEI DE LA POLITIE IMPREUNA CU AMBULANTA NU AU INTERVENIT CA VEZI DOAMNE ESTE PROPRIETATE PRIVATA! FOSTUL PRIMAR VASILE MITRASCA A GASIT RESURSE SI A INTERNAT-O LA PSIHIATRIE, DUPA SCHIMBARE, FEMEIA A REVENIT PE PLAIURILE MIORITICE… TEROAREA CONTINUA!”, a scris chiar Adrian Bilanici, cel care a compus și care interpretează ”Imnul ”Tășnadului”.Fii primul care comentează! despre "Femeia care TERORIZEAZĂ un oraș întreg! Toarnă motorină să dea foc la case (VIDEO)"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre incendiu
Incendiu la cimitirul de pe strada Botizului
INCENDIU la cimitirul de pe strada Botizului. Mai multe resturi vegetale au luat FOC (VIDEO)

Închide