FENOMENAL! Tupeu DEMENȚIAL al unui hoț minor în municipiul Satu Mare (VIDEO)

Un hoț minor dă lovitură peste lovitură și nimeni nu poate să îi facă absolut nimic! Cum nu există centre pentru minori în județul Satu Mare, iar alte județe refuză să îi primească, aceștia sunt liberi pe străzi. Și prind un TUPEU DEMENȚIAL.

De exemplu, luni, în jurul orei 17..00, un puștan în vârstă de 16 ani a intrat pe o poartă lăsată deschisă (din neglijenţă) în curtea casei de pe strada C.A. Rosetti, lângă La Salina. Din curte a intrat în casă (unde se aflau două persoane adulte şi un copil) sustrăgând de pe birou un telefon mobil, în valoare de 2.000 lei.

După aproximativ cinci minute cei din casă și-au dat seama că a dispărut telefonul. Au verificat pe camerele de supraveghere şi nu mică le-a fost mirarea să vadă cum individul a intra în casă şi a ieșit în mai puţin de un minut.

Păgubiții au sunat la 112 şi după 15 minute a venit poliţia, după care au apărut si criminalişti. Unul dintre poliţişti l-a recunoscut pe individ după vizionarea înregistrării. În mai puţin de 30 de minute de la vizualizare imaginii deja poliţistul recuperase telefonul și pe hoț.

Din păcate, acest hoţ este liber pentru că este minor şi poliţia nu prea are ce sa-i facă.

”Ne bucurăm că poliţia a fost foarte promptă şi au reuşit să recupereze telefonul furat în timp foarte scurt. Ne bucurăm şi pentru că hoţul nu a fost simţit de cei doi câini aflaţi în curte pentru că nu mai scapa cu viaţă dacă îl prindeau”, au spus păgubiții.

2 Comments on "FENOMENAL! Tupeu DEMENȚIAL al unui hoț minor în municipiul Satu Mare (VIDEO)"

  1. E… n-ai ce-i face?!? O bătută cu țâpurituri l-ar vindeca oleacă …

    View Comment
  2. Deci lăsa-ti cîinii liberi în curte

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre hoț
FENOMEN. Hoții de lemne din Sălaj ACȚIONEAZĂ în județul Satu Mare

Închide