Filmul dur al crimei de la Carei. Minorii sălbatici au bătut victima zeci de minute

Biroul de Informare şi Relaţii Publice al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare a prezentat în mod public primele date din cazul crimei de la Carei. Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile față de inculpaţii K.M.N şi K.E., cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Ce spun procurorii sătmăreni:

În data de 25.09.2019, IPJ Satu Mare – Serviciul de Investigaţii Criminale s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în dimineața de 25.09.2019, numitul K.R.A a fost găsit decedat într-un imobil situat în municipiul Carei, unde locuia fără forme legale. Acesta prezenta urme de violență la nivelul corpului, precum și urme de sânge. La fața locului s-a constatat că uşa locuinţei era spartă și că urme de sânge erau răspândite prin imobil.

În urma cercetărilor s-a constatat că în data de 24.09.2019 numitului K.R.A i-au fost aplicate mai multe lovituri cu pumnul în zona toracică, precum și cu un obiect dur pe toată suprafaţa corpului, lovituri în urma cărora victima a decedat.

În cauză au fost administrate probe:

Proces-verbal de cercetare la faţa locului, declarații martori, mijloace materiale de probă, din care rezultă că în seara de 24.09.2019, după ora 18.00, inculpaţii K.M.N şi K.E., ambii minori, s-au deplasat la domiciliul numitului K.R.A, şi i-au aplicat acestuia mai multe lovituri cu pumnii şi cu un obiect dur-rangă în zona capului, membrelor superioare şi inferioare, precum şi în zona toracică și abdominală.

Activitatea acestora a fost întreruptă în jurul orei 19.00 de numitul K.G., care le-a cerut celor doi să înceteze loviturile, însă aceștia s-au reîntors la locul faptei în jurul orei 19.45 și după ce l-au dezbrăcat pe numitul K.R.A. au continuat activitatea de lovire pană la ora 20.00, când au părăsit domiciliul victimei. În dimineața de 25.09.2019, numitul K.R.A a fost găsit decedat în incinta imobilului în care locuia.

La efectuarea cercetărilor Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare – Serviciul de Investigaţii Criminale şi al poliţiei municipiului Carei.

Tinerii sunt scandalagii de profesie

Reporterii PresaSM au aflat faptul că autorii crimei de la Carei sunt doi minori, K. Manuel şi K. Marcel Nicolae, în vârstă de 16 ani și 17 ani. K. Manuel este elev în clasa a XI-a la un liceu tehnologic din Carei.

În ultima perioadă, acesta a fost implicat în câteva scandaluri, fiindu-i scăzută şi nota la purtare. De altfel, atât K. Manuel şi K. Marcel Nicolae figurează pe listele cu somaţii publicate de Direcţia de Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Carei întrucât nu şi-au plătit una sa mai multe sancţiuni contravenţionale. Se pare că ar fi vorba de amenzi primite pentru provocare de scandal.

2 Comments on "Filmul dur al crimei de la Carei. Minorii sălbatici au bătut victima zeci de minute"

  1. Gică Contra | septembrie 27, 2019 at 17:31 |

    Până-n 2003 provocarea și/sau participarea la scandal era o contravenție pentru care se putea propune direct sancțiunea închisorii contravenționale. Dacă a fost sancționată cu amendă care nu a fost plătită, poliția trimitea procesul verbal de constatare a contravenției judecătoriei competente teritorial pentru transformare în închisoare contravențională. În 2003, cu ocazia modificărilor aduse Constituției României, fără a se face mare publicitate pe tema art. 23, acesta a fost modificat astfel încât alin. 13 sancțiunea privativă de libertate (închisoarea) să poată fi doar de natură penală. Au scos închisoarea contravențională din pedepsele privative de libertate. Nu au făcut publicitate pe această temă. Au popularizat doar că prin noua Constituție va fi eliminată armata obligatorie. Nici prevederea referitoare la armata obligatorie, nici închisoarea contravențională, nu erau motive pentru care nu am fi fost primiți în UE. Însă, de atunci, grija pentru delicvenți, contravenienți sau infractori, reprezentau categorii pe care PSD dorea să le protejeze. Oamenii corecți?! Nu era, și nici nu este, treaba PSD.

    View Comment
  2. Vreau sa va intreb.Ce face Poliția Carei???Doarme!!
    Demisia comandantului tablagist!!!!! Făcut comandant la apelul bocancului.Rusine!!Incompetența!!Cuib de mafie

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre crimă, Inspectoratul de Poliție Județean, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, proces
FOTO/VIDEO. Spargere la magazinul Unicarm din centru. Hoțul a acționat violent și rapid

Închide