Firma din Satu Mare care acordă premii, masă și salarii motivante. Și face angajări!

Putem spune că am găsit un loc de muncă în care muncitorul nu doar că este respectat, ci și sprijinit să avanseze. Un loc în care dacă muncești suplimentar nu ești doar plătit în plus! Ci ești și premiat! Mai mult, primești o masă caldă pe zi, bonuri de masă. Nu este o glumă, este chiar adevărat!

Este vorba despre firma Metalpet S.A. din municipiul Satu Mare, situată pe strada Energiei, care acum face ANGAJĂRI!

”Noi înțelegem că un muncitor fericit este un muncitor productiv. Noi ne respectăm angajații”, spun reprezentanții firmei.

Se caută strungari, strungari CNC și frezori CNCEste important de precizat că se pot adresa și oamenii dinamici, care vor să învețe meserie. Și asta pentru că se face calificarea chiar la locul de muncă.

”Noi calificăm și la locul de muncă. Dorim doar să avem colegi serioși, dispuși să învețe. Oferim și cerem seriozitate. La noi, fluctuația de personal este aproape zero. La noi muncitorii rămân, pentru că îi respectăm. Iar ei ne răsplătescla rândul lor. Aceasta este cheia succesului și al câștigului reciproc”, mai spun reprezentanții firmei. 

Iar pentru toate acestea primești un salariu mai mult decât motivant, bonuri de masă, o masă caldă pe zi (trei feluri), plata orelor suplimentare și premii importante pentru zilele de weekend în care alegi să mergi la muncă.

Persoanele interesate sunt rugate să sune pentru mai multe informații la numerele de telefon: 0770.753.907 sau 0261.877.938.

Puteți să vă convingeți singuri că totul este adevărat! Trimiteți CV-ul la [email protected]2 Comments on "Firma din Satu Mare care acordă premii, masă și salarii motivante. Și face angajări!"

  1. Garda Robert | iunie 5, 2019 at 21:27 |

    Buna ziua! Mă interesează programul de lucru. Eu sunt tapițer necalificat dar gata și dornic să învăț. Am citit că sînt ore suplimentare asta ce înseamnă?

    View Comment
  2. Aveți toate datele de contact ale firmei în articol. Vă mulțumim pentru interes!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre investiție, locuri de muncă, Metalpet
Solicitare acord de mediu ”Construire pensiune turistică P+M, Odoreu”

Închide