Firmele de deszăpezire, ordin să iasă pe drumurile din județ! Supravegheate prin GPS!

Județul Satu Mare este pregătit pentru iarnă, susține conducerea Consiliului Județean. Problema este că și în anii trecuți s-au făcut aceleași afirmații, iar zăpada ne-a luat prin… tradiționala deja surprindere

”Zăpada nu va cauza probleme în județ, utilajele companiilor sunt deja pe drumuri și acționează cu material antiderapant. Toate vehiculele celor 3 companii angajate în această acțiune sunt echipate cu sisteme GPS care ne permit să urmărim lucrările în timp real. Peste 2.000 de tone de material antiderapant au fost pregătite pentru a menține drumurile județene curate”, se laudă conducerea Consiliului Județean Satu Mare.

Județul Satu Mare este împărțit în 4 unități teritoriale:• Lotul I: zona Carei-Tășnad
• Lotul II: zona Supur
• Lotul III: zona Satu Mare
• Lotul IV: zona Oaș1 Comment on "Firmele de deszăpezire, ordin să iasă pe drumurile din județ! Supravegheate prin GPS!"

  1. Poate ține cineva cont in această iarnă și de tronsonul dintre Orașu-Nou și limita de județ spre Seini,care in fiecare an e uitat!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare
Liderul UDMR, Pataki Csaba: ”Drapelul lui Ștef, pericol public. Se arborează altul, mai sigur”

Închide