Focar COVID: Grădiniță din municipiul Satu Mare, în scenariul roșu! A fost închisă

Grădinița Ham Janos din municipiul Satu Mare a trecut în scenariul roșu, după ce au fost confirmate cu noul coronavirus 3 persoane din rândul angajaților instituției.

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului s-a înregistrat un caz de îmbolnăvire cu COVID-19 în rândul elevilor dintr-o unitate de învățământ din mediul urban. În cursul acestei săptămâni, elevul depistat pozitiv participa la orele de curs în sistem online, motiv pentru care nu se vor suspenda orele de curs cu prezență la școală pentru întreaga clasă, ci doar pentru grupa de elevi din care elevul face parte, grupă care se va rămâne în sistem online pentru o perioadă de 14 zile.

În județul Satu Mare, 51.057 elevi sunt înscriși în învățământul de stat și 672 învățământul particular.

Până în prezent au fost efectuate 31.257 teste. La nivelul județului Satu Mare, în data de 17 octombrie 2020, se află în carantină la domiciliu 858 persoane. Până în prezent, la Satu Mare s-au înregistrat 537 vindecări și 30 decese cauzate de coronavirus.Fii primul care comentează! despre "Focar COVID: Grădiniță din municipiul Satu Mare, în scenariul roșu! A fost închisă"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus Satu Mare
COVID-19 Satu Mare: 40 de cazuri noi, în ultimele 24 de ore

Închide