Fostul președinte al Consiliului Județean iese la atac. Acuzații extrem de dure

Fostul președinte al Consiliului Județean, Adrian Ștef, dă de pământ cu actuala conducere a județului Satu Mare. Adrian Ștef nu evită să folosească expresii extrem de dure pentru a creiona ceea ce el numește ”ruptura totală de realitate” a conducerii reprezentate de către președintele Pataki Csaba.

Acesta vorbește în primul rând despre greva angajaților din cadrul Consiliului Județean, care ar fi ”grăitoare”.

”Constat cu tristețe că de un an de zile încoace, în dreptul județului Satu Mare nimeni nu poate scrie nici un cuvânt despre vreun proiect generat de actuala conducere. (…)  În altă ordine de idei cred că și grevele angajaților de la spital si Consiliul Județean sunt extrem de grăitoare în ceea ce privește lipsa abilităților manageriale de a gestiona problemele legate de resursele umane”, a spus Adrian Ștef.

Fostul șef al administrației județene susține că ”vaporul” Consiliului Județean plutește în derivă, fără șanse de redresare.

”Ruptă total de realitate, de problemele stringente ale județului, actuala conducere nu organizează niciun fel de întâlniri nici măcar cu directorii din CJ, șefii de servicii, sau directorii instituțiilor subordonate. De mai bine de o jumătate de an, Consiliul Județean funcționează cu un singur vicepreședinte, iar imaginea de ansamblu este cea a unui vapor în derivă, gata să eșueze printre stâncile nemiloase ale indolenței și incompetenței patente”, este de părere Ștef.

Fostul președinte al Consiliului Județean Satu Mare a arătat că fără reîntregirea salariilor angajaților din administrația județeană nici nu se va putea face ceva semnificativ.

”Este foarte trist că această politică a nepăsării față de oameni a făcut ca actuala conducere să refuze asumarea reîntregirii salariilor angajaților, în ciuda faptului că aproape toate Consiliile Județene din țară au făcut acest lucru, luptând pentru drepturile propriilor angajați. Sa nu uitam că Burulea Dan, o imagine marcantă a luptei sindicale din județul Satu Mare face greva foamei că sa determine conducerea județului să reintregeasca salariile angajaților CJ”, a precizat Ștef.

Iar concluzia lui Ștef este una tragică: ”Trebuie să recunoaștem că toate cele de mai sus sunt elemente constitutive ale unui tablou lamentabil care – din păcate – va avea consecințe nefaste pentru locuitorii județului Satu Mare. Îmi vine foarte greu să cred că asta și-au dorit sătmărenii la alegerile locale din 2016!”

2 Comments on "Fostul președinte al Consiliului Județean iese la atac. Acuzații extrem de dure"

  1. Cetățeanul ăsta nici nu merită băgat în seamă. A avut toate condițiile, majoritate cât vrea, etc și nu a făcut nimic. Pardon, a făcut pentru el. Și situația de la CJ se datorează exclusiv lui. Și o ultimă idee – Adevărul spus pe jumătate se cheamă tot minciună. Sau cel puțin manipulare.

    View Comment
  2. Un papagal care-și apără lipitorile protejate și angajate chiar de către el!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Adrian Ștef
Șah-mat la Adrian Ștef. ANI l-a obligat să demisioneze din Consiliul Județean

Închide