Răutate gratuită :( Nu înțelegem ce câștigi din asta! Next …Comment on FOTO. Accident în lanț între Apa și Băbășești. Trei mașini implicate, circulație restricționată by PresaSM.

Răutate gratuită 🙁 Nu înțelegem ce câștigi din asta! Next time te rugăm să schimbi site-ul, poate ”găsești” în altă parte mai multe poze, domnule D.

Recent Comments by PresaSM

VIDEOREPORTAJ. Mândria Sătmarului. Ceapă, ridichi și roșii bio, produse în județ
Dan Negrea deține un aprozar în municipiul Satu Mare, Cartierul Carpați II, la intersecția dintre străzile Bârgăului și Ganea, vizavi de Biserica Ortodoxă.


Pentru că în Paris a fost prea scump, un preot din Satu Mare și-a recăpătat vocea pe banii statului
Și în tot acest timp, mulți pacienți de a căror viață depinde intervenția chirurgicală/tratament medical NU au acces la fondurile CNAS. Iar dvs., ca și profesionist, să puneți semn de egalitate între cataractă și… Sunteți subiectiv. Noi rămânem la opinia că sunt sute de copilași de a căror viață depinde accesul părinților/aparținătorilor la fondurile CNAS, și pentru cei care luptăm în zeci de campanii umanitare anual! Dvs puteți, liniștit, să rămâneți la părerea dvs.


UDMR pune noul prefect de Satu Mare! Partidul are întregul județ sub conducere
Vi se pare, desigur! Orice spunem de UDMR vin unii ca și dvs cu acuzațiile absurde de șovinism! De UDMR nu ai voie să te apropii nici măcar cu o floare!


VIDEO. Șoferul care îi terorizează cu mașina tunată pe sătmăreni. Zgomote puternice în plină noapte
Noi credem că șoferul este invidios pe liniștea locatarilor. Pe care, poate, el nu o are! Să nu fie gelos pe cei care o au.


FOTO. Stâlpii cad pe capete în centrul Sătmarului. Al doilea în doar câteva luni
Noi am scris exact ce au susținut cei din conducerea Primăriei. In plus, cei de la Electrica au rectificat primul mesaj, s-au răzgândit.
Citește articolul precedent:
Veste bună: nu va fi limitat numărul porcilor crescuți în gospodăriile familiale

Închide