Dar ce viteza a avut “baietasul lui mami” ca a …

Comment on FOTO. Accident în centrul Sătmarului. A derapat cu BMW-ul by Carmen.

Dar ce viteza a avut “baietasul lui mami” ca a reusit aceasta performanta cu bemweul primit cadou de majorat?

Recent Comments by Carmen

Nunți și chefuri de vis în Castelul din Carei. Cât costă o astfel de distracție
Rezolva Marko Bela!! Nu va faceti griji.


FOTO. ACCIDENT pe DN19. Acuzație la adresa unui șofer: nici primul ajutor nu l-a dat
Referitor la acordarea primului ajutor:in foarte multe cazuri, un nespecialist poate provoca urmari mult mai grave decit s-au produs in accident.Asta asa in general.Dar daca vezi ca singereaza,leziunile sint minore,o plaga poate fi toaletat,dezinfectat si pansat de oricine care stie cun se deschide trusa medicala a masinii.Pt acesta nu trebuie sa fii neurochirurg sau cardio-vascular.Acesta tine de bunul simt.Decizia corecta nu se poate lua pe baza unor fotografii sau articol de ziar.


FOTO. ACCIDENT pe DN19. Acuzație la adresa unui șofer: nici primul ajutor nu l-a dat
@Cristi.As dori sa va raspund la primele doua intrebari puse de “Foris”.
1. Nu exista viteza minima de deplasare pe drumurile judetene.–daca cel din spate ar fi fost atent,sau nu circula cu viteza excesiva , masina nu avea defectiuni tehnice ( nici cea din fata la stopuri),in momentul in care prima masina a inceput sa-si reduca viteza,si el ar fi avut timpul si spatiul necesar pt evitarea impactului.
2.Nici distanta dintre cele doua masini in trafic nu este prescrisa.Se alege conform “regulilor” nescrise ale conducerii preventive.”pina la limita evitarii oricarui pericol”.


FOTOGALERIE. Prima mașină parcată ilegal, ridicată în municipiul Satu Mare
Daca a stationat “în proximitatea unei stații de autobuz”,atunci sa treca si pe la statia de autobuz de pe Iuliu Maniu de linga pizzeria Al Capone ,pe ambele parti a strazii,si vor avea ocazia sa vada cum isi parcheaza smechereste bolidul,patronul localului.Nu in proximitatea statiei ci IN statie.Parcarea (fosta zona verde , domeniu public) din fata imobilului este “rezervat” clientilor.Daca ai tupeul sa-ti lasi masina acolo si nu intri in local ( urmarit prin sistemul de supraveghere video al cladirii),te alegi cu o instiintare lipit pe parbriz,ca stai pe parcarea lui (domeniu public).Daca esti mai ghinionist,te alegi cu stergator rupt sau roata dezumflata , depinde in ce toane este.


FOTO. Explicațiile autorităților: ce s-a întâmplat cu puiul decolorat, cumpărat din supermarket
Da, poate suferi transformari a culorii.Acest fapt este recunoscut de toata lumea.Dar TRANSFORMAREA CULORII ESTE UNIFORMA PE TOATA SUPRAFATA PIELII.Nu zonala ca in imagine.


Citește articolul precedent:
FOTO. Zeci de locuințe și zeci de kilometri de drumuri inundate în județul Satu Mare

Închide