@satmarean, suntem la ani-lumină de Oradea! ACOLO SE POATE PENTRU …

Comment on FOTO. Accident pe strada Corvinilor. Pieton, acroșat de un taximetrist by y.

@satmarean, suntem la ani-lumină de Oradea! ACOLO SE POATE PENTRU CĂ SE VREA. La noi e un amestec de incompetență/lene/lipsă de viziune. Ca să știi ce vrei și unde și în ce direcție dezvolți un oraș trebuie să ai niște repere ceea ce la noi cam lipsește. Noi ce vrem? Din fiecare câte puțin. Aaa și mall în centru! Nu vezi că inclusiv Careiul ne ia fața? Au inclusiv centură de ocolire. Nu este vorba că este mai simplu (oricum la Oradea e mai complicat și orașul este dublu), dar toate proiectele pleacă cu întârziere. Ceea ce se face acuma fost proiectat deja de niște ani. Și proiectat-proiectat nu din birou ca la noi în cazul podului 3.
Uite, la Oradea deja se apucă de parcare etajată nu numai se vorbește. La noi au trecut 3 ani de mandat și e pauză totală! Ca să nu spun că unde au circulația obturată și foarte intensă în Oradea acum derulează un proiect prin care mașinile vor circula prin pasaj subteran iar pietonii și restul la suprafață! La noi lățim cu vorbe bl. Goga dar de fapt știm și noi că nu e bună soluția, nu va rezolva problema . Și de fapt nici nu suntem în stare să punem în aplicare. De fapt în 2 ani nu am reușit să finalizăm sensul giratoriu de la Burdea, de povestea fără sfârșit cu podul Decebal nici nu mai pomenesc. Dar din palatul administrativ asta nu se vede. La anul vor fi iarți alegeri. Chiar sunt curios ce va scoate la interval primarul. Treaba cu moștenirea Coica nu mai ține.

Recent Comments by y

REZULTATE SONDAJ. Cine este favorit pentru a deveni primarul municipiului Satu Mare
Minunat sondaj. Daca puneati 3 de la pnl depaseati 100% din electorat?? Sondaje de 2 bani facute de catre cine?


FOTO. Noul pod peste Someș prinde contur în municipiul Satu Mare
Asta-i podul, bravo lor, dar drumul până acolo și restul infrastructurii este nicăieri. Dar de ce nu întrebați pe la primărie care-i treaba și cu podul 3 de pe Ștrandului? Nu de alta dar e liniște totală (este pe puțin spus dubios) și am înțeles că licitația a fost reluată după ce s-a refăcut caietul de sarcini cu tot cu calcule. Dacă nu răspund cereți informații în baza Legii 544/2001. Sugestie doar.


FOTO. MINUNE! Viceprimarul Albu a fost în sfârșit amendat pentru staționare neregulamentară
E simplu. Când au văzut ce scandal a ieșit au făcut repede o retro-amendă. Dar eu am o întrebare! De ce nu a fost ridicată mașina staționată aiurea și dusă unde se duc toate mașinile astea? La alții una-două se saltă mașinile, dar drept vorbind ăia nu sunt viceprimari?!?! Pentru că așa trebuia. Și să meargă vicele pe jos până la bază să vadă ce frumos se circulă pe jos la Burdea de când nu sunt treceri de pietoni în zonă. Din mașina jeep-ului totul pare roz-bonbon probabil.


FOTO/VIDEO. Un nou caz revoltător în Maramureș. Reacția lui Dan Barna
Eu greu că năpăstuiții ăștia. Și în majoritatea cazurilor NU este vina lor! Nici statul ăsta minunat nu prea se grăbește să-i recupereze cât de cât. Adică să le ofere o șansă măcare să trăiască apropape normal. Adică să fie utili societății nu o povară ca acum. Știu de ce spun asta. Cum se diagnostizează unul cu probleme de acest fel, zbang! le prescrie medicul tot felul de medicamente care îi transformă pe ăștia zombi de mic copil. Iar mai încolo dacă nu mai iau medicamentele normal fac criză fiind obișnuiți (sevraj). Șanse 0 pentru ei! Dacă cumva pleacă afară peste o vreme auzim după aia despre cei plecați că ce au făcut și ne mirăm. Un ultim caz concret despre care știu e al unui băiat care nici bac-ul nu a putut da la noi și acum e student la IT în Suedia și ca student deja acolo lucrează. A dus și părinții cu el afară și îi întreține în Suedia !!!!! Țară foarte scumpă!! Noi de ce nu puteam să-l păstrăm ???? Acolo de ce se poate????
PS. Știind de unde provine doamna ministru al sănătății eu nu cred, nu-mi vine să cred că nu știa. După mine face pe ne znaiu. Se poartă printre politicieni. Problema e că astfel de situații sunt poate cu zecile în fiecare județ. Până nu se află până atunci e bine.


FOTOGALERIE. Raiul mașinilor abandonate! Gășești tot ce vrei sub Podul Decebal
Păi mama lui de treabă! Ridicați-le ca pe cele parcate ilegal pe domeniul public! Ce înștiințare! Sunt acolo mașini, și nu una-două, care stau nemișcate de mai bine de 1 an! Duși la baza Transurban cu restul și gata. Dacă revendică proprietarul, foarte bine! N-are decât să-l ia de acolo după ce plătește amenda. Acele mașini oricum nu mai au drept de circulație și nu știu cum îi duce de acolo “proprietarul”.


Citește articolul precedent:
Atenție la zilieri! Unii vă curăță și casa, nu ajută doar în gospodărie

Închide