FOTO. Adio, polițiști burtoși! Se angajează zeci de polițiști locali atletici la Satu Mare

Vineri a avut loc proba fizică a concursului pentru ocuparea a 15 posturi de agenți în cadrul Poliției Locale Satu Mare. La concurs s-au înscris 24 de candidați, din care 23 s-au prezentat la prima probă.

”Este îmbucurător că aproape toți candidații s-au prezentat foarte bine la proba fizică. Am spus-o de la începutul mandatului meu că doresc să avem polițiști locali bine pregătiți fizic. Tocmai acesta este motivul pentru care comisia de concurs a fost foarte exigentă. Agenții poliției locale trebuie să arate că sunt în stare să-și îndeplinească îndatoririle de serviciu”, a declarat primarul Gábor Kereskényi.

Primarul municpiului Satu Mare consideră că polițiștii locali trebuie să fie mai vizibili în stradă.

”Agenții care vor fi angajați acum nu vor sta la birou, îi veți vedea pe stradă. Îmi doresc de la Poliția Locală o activitate mai eficientă în domeniul ordinii publice, depistarea gropilor de gunoi neautorizate, combaterea cerșetoriei, sancționarea celor care parchează neregulamentar”, a mai spus primarul Gábor Kereskényi.


locuri de munca satu mare

1 Comment on "FOTO. Adio, polițiști burtoși! Se angajează zeci de polițiști locali atletici la Satu Mare"

  1. E f bine dar inti sa se faca parcari de auto peste tot si dupa sa fie sanctionati

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Politia Locala
FOTO. Sistem de supraveghere ILEGAL pe Drumul Careiului. Poliția Locală l-a demontat

Închide