Stimate „Actor“, dragi comentatori! În numele biroului PR al Trupei Harag …

Comment on FOTO. Afișele de Teatru: alb-negru în română, color în maghiară. Care este explicația Primăriei by Trupa Harag György.

Stimate „Actor“, dragi comentatori!
În numele biroului PR al Trupei Harag György vă informăm asupra faptului că trupa noastră – la fel ca secția română a Teatrului de Nord – dispune de secretariate literare, impresariat, birou PR și marketing proprii. De asemenea, fiecare trupă are grafician-designer proriu care se ocupă de realizarea afișurilor și flyerelor spectacolelor, a siglei și imaginii fiecărei trupe în parte.
Din moment ce spectacolele noastre sunt jucate în limba maghiară, afișurile noastre sunt concepute și ele în limba maghiară, însă toate informațiile necesare despre spectacole sunt publicate în limba română și limba engleză pe site-ul trupei (www.harag.eu). Tot aici sunt menționate și spectacolele jucate cu titrare în limba română (de regulă, spectacolele jucate pentru adulți la scena mare).
Intenționăm, de asemenea, să deschidem o pagină Facebook în limba română pentru a îmbunătăți comunicarea cu reprezentanții comunității interesați de cultură și artă teatrală maghiară
Vă dorim sărbători fericite și vă așteptăm în continuare la spectacolele noastre!
Cu stimă,
Biroul PR al Trupei Harag György

Recent Comments by Trupa Harag György

FOTO. Invitație la lectură după un criminal de război în incinta Teatrului de Nord. Conducerea a dispus o anchetă
Stimată redacție!

În legătură cu articolul Invitație la lectură după un criminal de război în incinta Teatrului de Nord. Conducerea a dispus o anchetă publicat de dumneavoastră pe data de 18 ianuarie 2018 dorim să menționăm următoarele:
Evenimentul menționat în articol – despre care, ancheta internă ordonată de conducerea instituției, a arătat că a fost anulat din cauza lipsei de interes – nu a fost organizat de către Teatrul de Nord, niciuna dintre secțiile instituției nu fusese coorganizator, iar firma care operează bufetul teatrului ar fi asigurat doar spațiul evenimentului, în cele din urmă anulat.
Evenimentul a fost anunțat drept o inițiativă privată, singurul organizator fiind Asociația Szamosparti Kultúrfészek.
Vă rugăm ca toate întrebările legate de acest eveniment să le adresați direct organizatorilor.

Cu stimă,
Biroul PR al Trupei Harag György


Citește articolul precedent:
VIDEO. Poliția Locală ar fi ezitat în fața unor scandalagii. S-a lăsat cu amenzi în final

Închide