FOTO. Aglomerația de pe B-dul Goga mai durează minim o săptămână. Apel la înțelegere

Primăria Municipiului Satu Mare a demarat luni, 1 iulie 2019, printr-o firmă specializată, lucrările de reabilitare parțială a Bulevardului Octavian Goga. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, face apel la înțelegerea sătmărenilor. Concret, mai bine să suporte o săptămână de disconfort decât să își distrugă mașinile.

”Dacă am fi început lucrările pe timpul școlii nu ar fi fost bine că aglomeram traficul. Dacă am fi început în august nu era bine că s-ar fi întors stranierii. Dacă am fi demarat în toamnă nu ar fi fost bine că am fi fost acuzați că facem lucrări pe ploaie. Facem apel la înțelegerea sătmărenilor, fiindcă aceste lucrări trebuiau neapărat executate. Nu s-a mai intervenit în zonă de ani de zile. Lucrările se vor face în așa manieră încât vom cere o garanție de bună execuție de trei ani. Astfel încât în următorii ani să nu se mai intervină”, a spus primarul Kereskenyi Gabor la Informația TV, în cadrul emisiunii ”Audiențe în direct”, moderată de Mihai Sălceanu.

Pe Bulevardul Octavian Goga – în segmentul cuprins între Bulevardul Independenței și pasajul de cale ferată – se execută lucrări de reparaţii a covorului asfaltic, încadrare cu borduri carosabile, ridicări la cotă a căminelor de vizitare și a gurilor de scurgere. În prima fază se va lucra în pasajul Soarelui, până în dreptul străzii Dâmbovița!

Din această cauză s-au format cozi mari atât pe Bulevardul Lucian Blaga, cât și pe Bulevardul Independenței sau strada Păuleștiului.

Din toamnă urmează alte lucrări de amploare, care vizează și modernizarea canalizării și reabilitarea drumului, pe segmentul pasajul de cale ferată – intersecția Burdea.

4 Comments on "FOTO. Aglomerația de pe B-dul Goga mai durează minim o săptămână. Apel la înțelegere"

 1. Reparațiile la infrastructura trebuie făcute , este bine ! Cel mai potrivit moment este vara – pentru a reduce disconfortul creat eu cred că lucrul de noapte ar fi soluția . Răcoarea nopții ar fi benefică pt . toți .

  View Comment
 2. Anonimule ,daca ai fi locuit in imediata apropiere erai de parere sa se lucreze noaptea ?

  View Comment
 3. La alții se poate, spre exemplu, vecinii noștrii din Baia Mare, au asfaltat un bulevard întreg în câteva nopți. Autoritățile ar trebui să le impună astfel de măsuri, mai ales, în zonele foarte aglomerate

  View Comment
 4. Dacă locuiești în zonă cu trafic intens, te conformezi!

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Apaserv, bulevardul Octavian Goga
FOTO. Cozi foarte mari pe B-dele Lucian Blaga și Independenței. Trafic restricționat parțial pe B-dul Goga

Închide