FOTO. Albinele terorizează locuitorii din Carpați I. Au intervenit pompierii

Un echipaj de intervenție cu scară la mare înălțime al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență a fost solicitat să intervină astăzi, în jurul orei 15.30, pe Aleea Clăbucet, din Cartierul Carpați I.

Locatarii din zonă susțin că într-un copac și-au făcut cuib albinele, iar în această perioadă fiind destul de agresive. Pompierii, ajutați de un specialist apicultor, au intervenit pentru a îndepărta pericolul asupra sănătății oamenilor.

Astfel de situație nu sunt tocmai singulare și reprezintă un real pericol pentru populație, în special pentru persoanele alergice la veninul de albină.

Ce spun POMPIERII: O intervenție mai puțin obișnuită s-a încheiat în urmă cu puțin timp. Un apel la 112 solicita pompierii pentru a degaja un fagure construit de un roi de albine într-un copac situat în apropierea unui bloc de locuințe de pe strada Clăbucet din Satu Mare.

Ajunși la locul indicat, pompierii au constatat că exista riscul ca albinele să pătrundă în locuințe, fagurele fiind construit foarte aproape de geamurile locatarilor (aprox. etaj 3).

Pompierii sătmăreni au intervenit cu autoscara, în colaborare cu o echipă de apicultori, pentru a îndepărta fagurele. Atât locatarii cât și albinele se află acum în siguranță.

1 Comment on "FOTO. Albinele terorizează locuitorii din Carpați I. Au intervenit pompierii"

  1. Nu mai dati titluri pompoase la articole

    Era,un roi de albine,albinele în roi nu inteapa.
    In aceasta perioada,albinele nu sunt mai periculoase.
    Doar în lanul de răpită.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre albine, municipiul Satu Mare
FOTO. Apă neagră la robinete în Vinerea Mare. Apaserv: este forță majoră, mai durează

Închide