FOTO. Amendă drastică pentru că a scos Poliția Locală Satu Mare din restaurant!


Bărbatul care a scos Poliția Locală afară din restaurant situat pe strada Parângului, la intersecția cu Bulevardul Ion I.C. Brătianu, a fost sancționat contravențional. Acesta a fost amendat în lipsă pentru refuz de legitimare, împiedicarea organelor de ordine publică aflate în exercitarea atribuțiilor de serviciu și adresarea de expresii sau cuvinte jignitoare. Suma totală a amenzilor este de 3.500 de lei.

Mai mult, există posibilitatea – analizată în acest moment de Primăria Satu Mare – de a suspenda autorizația de funcționare ca urmare a unor nereguli anterioare, dar și ca urmare a evenimentelor petrecute joi noaptea, la ora 22.15, atunci când Poliția Locală a fost solicitată prin 112, fiind semnalate zgomote puternice, respectiv muzică și voci pe un ton ridicat.


Reamintim faptul că polițiștii locali au intrat în incintă, iar pe motiv că unul dintre oamenii legii s-ar fi apropiat de bar, unde era afișată autorizația de funcționare, tocmai pentru a verifica care este programul aprobat de către Primăria Satu Mare, unul dintre reprezentanții restaurantului l-a scos afară.

Polițistul local l-a atenționat că încalcă legea prin refuzul de a se supune controlului, iar reprezentantul restaurantului s-a oferit să prezinte autorizația doar în stradă. Mai mult, chiriașul a acuzat o formă de abuz a polițiștilor locali, amenințând că se va adresa altor foruri competente în acest sens.

Polițiștii locali au refuzat să verifice autorizația în stradă, precizând că au tot dreptul să verifice documentul în incinta localului. După discuții aprinse, la limita ultrajului, polițiștii locali s-au retras.

Totuși, mai mulți locatari din zonă susțin că în anumite sfârșituri de săptămână din incinta localului ies zgomote puternice. Vecinii se plâng că, pe timp de vară, sunt nevoiți să închidă geamurile pentru a avea o oarecare liniște.2 Comments on "FOTO. Amendă drastică pentru că a scos Poliția Locală Satu Mare din restaurant!"

  1. AMENDA DRASTICA Ma faci sa plang de mila……

    View Comment
  2. AMENDA DRASTICA Ma faci sa-i plang de mila nesimtitului…..

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Poliția Locală
FOTO/VIDEO. Scandal pe Păuleștiului cu ridicarea mașinilor. Oamenii acuză excesul de zel

Închide