FOTO. Așa arată ”Groapa lui Gyuszi”. Lucrările, aproape finalizate


Lucrările de reabilitare a amfiteatrului din Pasajul Corneliu Coposu, cunoscut ca și ”Groapa lui Gyuszi”, sunt aproape finalizate. Anunțul a fost făcut de către primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

”Lucrările la platoul de evenimente de pe Pasajul Corneliu Coposu sunt aproape de finalizare, joi urmând ca aici să se instaleze Târgul Meșterilor Populari. Am verificat miercuri și lucrările de pavare a trotuarelor din Centrul Vechi, care avansează în ritm susținut. Știu că mai sunt multe de făcut, dar pas cu pas redăm frumusețea Centrului Nou și Vechi al orașului!”, a spus Kereskenyi Gabor.

”Groapa lui Gyuszi” a fost regândită total în planul materialelor folosite la reabilitare. A fost înlocuit așa-zisul lemn Tekk cu care este acoperită groapa de evenimente. Este vorba despre un material compozit între plastic și lemn. 70% lemn și 30% plastic.

Administratorul public al municipiului Satu Mare, Maskulik Csaba, a declarat că lucrările s-au executat pe mai multe etape. În primul rând s-a îndepărtat lemnul vechi, apoi s-a făcut o salubrizare completă a întregii zone. După care s-a continuat cu lucrările efective de construcție.

Autoritățile locale susțin că lucrarea se va termina până la Zilele Orașului Satu Mare, programate la sfârșitul lunii mai.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Așa arată ”Groapa lui Gyuszi”. Lucrările, aproape finalizate"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre groapa lui Gyusi
FOTO/VIDEO. Așa va arăta ”Groapa lui Gyuszi”. Se montează noul material special

Închide