FOTO. Átadták az Alsó Garandhát (Iuliu Coroianu) utcai három, újonnan épült ANL-s tömbháza


Átadták az Alsó Garandhát (Iuliu Coroianu) utcai három, újonnan épült ANL-s tömbházat, amelyek 70 lakást biztosíthatnak a szatmári fiataloknak.

A 8 millió lejes beruházás átvételén részt vett Kereskényi Gábor polgármester és Maskulik Csaba városmenedzser is, a polgármester pedig felhívta a figyelmet arra, hogy a három tömbházból csak egynek a lakásait utalja ki az önkormányzat, a fennmaradó kettőről a hadügyminisztérium dönt.

Ezért arra kérte a kormány képviselőit, hogy egyetlen lakás se maradjon üresen, és amennyiben lehetőség van rá, az önkormányzat rendelkezzen azok felett, hogy mihamarabb fiatal, szatmári családok lakják be azokat!Fii primul care comentează! despre "FOTO. Átadták az Alsó Garandhát (Iuliu Coroianu) utcai három, újonnan épült ANL-s tömbháza"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal
FOTO. Elektromos taxi Szatmárnémetiben

Închide