FOTO. Atenție în trafic! S-a dat startul marilor plombări


Infrastructura rutieră a municipiului Satu Mare intră în reabilitare. Autoritățile au promis intervenții majore, odată ce acestea vor fi permise de condițiile meteo. În această dimineață, lucrările au început pe drumul Botizului. 

S-a dat startul marilor plombări. Autoritățile au promis că lucrări de amploare vor avea loc odată cu crerșterea temperaturilor. Joi dimineața, pe un sens de mers de pe drumul Botizului traficul a fost restricționat. Lucrătorii au început să decoperteze zonele cu probleme și să toarne asfalt.

Sătmărenii s-au plâns de starea proastă a drumurilor după sezonul de iarnă. Ploile, înghețul și dezghețul au afectat carosabilul, iar în mai multe zone s-au format adevărate cratere. Afectate au fost atât arterele de intrare și ieșire din municipiu, cât și zonele intens circulate.

“Primăria Municipiului Satu Mare a demarat joi, 7 martie, lucrările de plombare a străzilor. În această primă etapă se va interveni cu prioritate pe arterele majore de circulație și zona centrală, urmând a se acționa în toate zonele municipiului Satu Mare. Ca urmare a desfășurării acestor lucrări pot exista restricții temporare de circulație,” este anunțul postat de Primăria Satu Mare.

Lunile trecute au avut loc intervenții punctuale. Primele măsuri au fost luate pentru refacerea carosabilului în zona intersecției Burdea.

La finalul lunii ianuarie, autoritățile publice anunțatu faptul că au găsit o soluție de urgență pentru reabilitarea drumurilor. Primăria a solicitat sprijinul Apaserv, companie care execută astfel de lucrări în regie proprie.

“I-am rugat să ne ajute cu plombările,” a mai spun managerul public al municipiului, la finalul lunii ianuarie. Este cea mai rapidă metodă de plombare,” a mai precizat acesta.

Primele vizate de lucrări sunt marile bulevarde, a anunțat atunci managerul publice. Este vorba despre B-dul Lucian Blaga, Podul Decebal, Henri Coandă și Botizului.



Fii primul care comentează! despre "FOTO. Atenție în trafic! S-a dat startul marilor plombări"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.




Mai multe despre asfaltare
Primăria face plombări de urgență. Soluția inedită găsită de autorități

Închide