FOTO. Au început lucrările de reabilitare a Gropii lui Gyuszi, din Pasajul Coposu


Centrul nou al municipiului Satu Mare a intrat de astăzi în reabilitare. Deja au ajuns la fața locului reprezentanții constructorului, care au efectuat mai multe sondaje în zonă pentru a-și face un plan de intervenție. Există șanse ca de mâine să fie ridicată vechea structură, zona să fie igienizată total și să fie înlocuit vechiul material.

Materialele necesare au ajuns deja în municipiul Satu Mare. ”Groapa lui Gyuszi” va regândită TOTAL în planul materialelor folosite la reabilitare. Va fi înlocuit așa-zisul lemn Tekk cu care este acoperită groapa de evenimente. Este vorba despre un material compozit între plastic și lemn. 70% lemn și 30% plastic.

Administratorul public al municipiului Satu Mare, Maskulik Csaba, a declarat că lucrările se vor executa pe mai multe etape. În primul rând se va îndepărta lemnul vechi, apoi se va face o salubrizare completă a întregii zone. După care se va continua cu lucrările efective de construcție.

În ceea ce privește termenul de finalizare, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a estimat termenul la circa cinci săptămâni.

”Se va lucra inclusiv la structură. Va fi schimbată o mare parte din structură, care nu mai rezistă. Dacă decopertăm poate o să ne dăm seama că va trebui să facem și canalizarea. Lucrarea nu este atât de complicată, ea se poate termina în patru sau cinci săptămâni”, a spus Kereskenyi Gabor.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Au început lucrările de reabilitare a Gropii lui Gyuszi, din Pasajul Coposu"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre groapa lui Gyusi
PROMISIUNE: Groapa lui Gyuszi, reabilitată până la Zilele Orașului. Luni încep lucrările

Închide