FOTO. Az egészségügy fejlesztése a Szatmár Megyei Tanács prioritása marad


Pataki Csaba tanácselnök, Nagy Szabolcs kabinetfőnök és Macrina Mihai, a Megyei Közegészségügyi Igazgatóság vezetője kíséretében ma meglátogatta a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházban zajló három munkatelepet.

A kórház udvarán már áll az új neurológia épületének váza, melybe már a közüzemi csatlakozásokat vezetik.

Az intenzív terápiás osztály korszerűsítése is jó ütemben halad. Jelenleg az elektromos hálózat cseréje és a különböző, egészségügyi ellátáshoz szükséges hálózatok kiépítése zajlik

Fontos lépéseket tettek az urológia modernizálásában is. Itt is elkészültek már a közüzemi hálózatok cseréjével, míg a jövő hónapban a végső simítások fognak már zajlani.

„Azt akarjuk, hogy ezek a munkálatoknak minél hamarabb befejeződjenek, hogy a páciensek a legjobb körülmények között gyógyulhassanak. Éppen ezért kértük a kivitelezőtől a munkálatok megsürgetését, hogy két válltásban, hétvégén is dolgozzanak. Minden osztályon a lehető legjobb egészségügyi infrastruktúrára van szükségünk, különösen a mostani krízishelyzetben” – nyilatkozta Pataki Csaba, a Szatmár Megyei Tanács elnöke.1 Comment on "FOTO. Az egészségügy fejlesztése a Szatmár Megyei Tanács prioritása marad"

  1. Az orvasok és ápolók mentalitásán is változtatni kell!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Szatmár megyé
Októberre is biztosítva van a Szatmár Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság alkalmazottainak bérezése

Închide