FOTO. Baza Podului Decebal a intrat în reabilitare …temporară. Se acoperă craterele

Conducerea Primăriei Satu Mare a dat undă verde unei firme de asfaltare să acopere craterele apărute la baza Podului Decebal, la coborâre înspre intersecția Burdea. Măsura este una cu caracter temporar, până când firma care se ocupă de reabilitarea Podului va decoperta – în primăvară – întreaga bandă și va reface stratul rutier.

Managerul public al municipiului Satu Mare, Masculic Csaba, a declarat că urmează să se refacă și anumite porțiuni din Podul Decebal, reabilitat recent în mod defectuos.

”Sunt niște defect la care acum nu se poate interveni. Dar acum vorbium clar de defecte de execuție. Sunt anumite zone în care gropile au apărut din cauza proiectului, de care știm din vară. Dar gropile care au apărut mai sus, în zona rosturilor de dilatație, acoilo vorbim deja de greșeli de execuție. Aceste gropi vor fi refăcute pe banii firmei”, a declarat Maskulik pentru GNV.2 Comments on "FOTO. Baza Podului Decebal a intrat în reabilitare …temporară. Se acoperă craterele"

  1. Daca domnul Maskulic recunoaste ca au aparut gropi din cauza greselilor de proiectare ,se pare ca este o practica a primariei Satu Mare de a autoriza lucrari care se executa dupa proiecte care nu sunt verificate si avizate in prealabil de aparatul de specialitate al primariei .In schimb , diversi membri din cadrul colectivului de specialitate se deplaseaza personal cu proiectele la verificatori de proiecte si experti pentru a le solicita avizul desi ei stiu ca proiectul este gresit si nu respecta legile si normele in domeniu . Asa vor incepe si lucrarile de largire a b-dului O.Goga si atunci vor constata ca pentru a respecta STAS-urile pentru dimensionarea geometrica a sectiunii transversale au nevoie de o deschidere de minim 20,4m iar intre casele aflate vis a vis pe b-dul O.Goga sunt doar 18 m.Vor da si atunci vina pe proiect insa locuitorii din zona se vor trezii cu calea de circulatie rutiera sub geamul locuintelor ,fiind puse in pericol atat integritatea locuintelor ,sanatatea locatarilor si aparitia riscului de accidente in momentul intrarii sau iesirii cu autoturismele din curti.

    View Comment
  2. Contribuabil din Amați | ianuarie 12, 2018 at 09:42 |

    Nu da-ți “undă verde” și pe Amațiului că mi-am pierdut o roată într-o groapă și nu o mai găsesc………roata!!!!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre podul Decebal
FOTO. Cratere pe Podul Decebal, reabilitat anul acesta. România, te iubesc!

Închide