FOTO. Big Brother la Satu Mare. Zeci de noi camere de supraveghere pe spațiul public


Primăria municipiului Satu Mare anunță extinderea sistemului de supraveghere video. Alte 40 de camere au fost instalate pe domeniul public, iar imaginile vor fi puse și la dispoziția instituțiilor centrale. 

Primăria municipiului Satu Mare anunță extinderea sistemului de supraveghere video. 40 de noi camere au fost amplasate pe domeniul public, pe lângă cele 66 deja existente. Sistemul de supraveghere este gestionat de Poliția Locală dar imaginile vor fi puse și la dispoziția celorlalte instituții publice, mai anunță autoritățile.

“Primăria și Poliția Locală Satu Mare a extins sistemul de supraveghere video a oraşului, prin instalarea altor 40 de camere video pe lângă cele 66 existente. Camerele au fost achiziționate cu fonduri de la bugetul local. Aceste camere video au fost montate în zonele de risc – în locuri unde se petrec cele mai multe furturi, spargeri ori accidente, în vederea creşterii siguranţei cetăţenilor şi scăderii infracţionalităţii. Sistemul va fi gestionat de Poliția Locală, însă imaginile vor fi puse la dispoziţia mai multor instituţii: Poliţia, Jandarmerie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Ambulanţă etc”, se arată într-o informare a Primăriei Satu Mare.3 Comments on "FOTO. Big Brother la Satu Mare. Zeci de noi camere de supraveghere pe spațiul public"

 1. Badea Gheorghe | decembrie 10, 2018 at 15:36 |

  La ce sunt bune, stimabililor, dacă cei care ar trebui să le folosească sunt niște incompetenți?
  Celelalte camere au adus vre-un folos primăriei până acum, în afară de deficitul de imagine din scandalul parolelor hăckuite?!?
  Ar fi OK dacă s-ar delega gestiunea acestora către Poliția Municipiului Satu Mare din structura IJP Satu Mare, nu habarniștilor de gardieni publici – pseudo-polițiști!

  View Comment
 2. Ar fii bine sa se puna camera de supraveghere pe toate strazile cu send unic din cartierul Carptati 2. Sunt foarte multi natangi care intra pe sens unic de pe str. Fantanele pe Ambudului, sau din parcare de la Santec de pe Lucian Blaga vor sa intre pe bulevard, cu toate ca indicatorul ii obliga in directia opusa.
  Unui vecin, un “destept”, ca nu ii pot spune altfel, a intrat cu masina pe interzis si I-a zgariat toata partea dreapta. Am asistat si eu de pe balcon la niste posibile accidente. Tot mai multi soferi, de lene sau din comoditate, prefera sa intre de pe Fantale pe Ambudului.

  View Comment
 3. Camerele sunt foarte folositoare , au solutionat multe accidente , chiar si unul fals cand un biciclist a aruncat in fata masinii bicicleta si s-a culcat in fata masinii condus de un sofer neatent…

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
ALARMANT. Tot mai multe firme în insolvență. Satu Mare conduce topul național

Închide