Camerele sunt foarte folositoare , au solutionat multe accidente , …


Comment on FOTO. Big Brother la Satu Mare. Zeci de noi camere de supraveghere pe spațiul public by vasilescu.

Camerele sunt foarte folositoare , au solutionat multe accidente , chiar si unul fals cand un biciclist a aruncat in fata masinii bicicleta si s-a culcat in fata masinii condus de un sofer neatent…

Recent Comments by vasilescu

Va fi sau nu liber la pește? Anunțul făcut de premier despre vânătoare și pescuit, după 15 mai
pescuitul ,mai ales in loc salbatic ,nu amenajat e mult mai sigur decat sa mergi cu autobusul sau la restaurant ,frizerie , supermarket…..Atentie , inca este prohibitie la peste , iar fecalele eliminate in orasele , satele din amonte in rauri contin virus Covid 19…….
Mai ramane ca daca parasesti localitatea mai trebuie tot felul de declaratii pe proprie raspundere……


Se vinde spirt letal în magazine! 10 români au decedat! Procurorii au acționat
Alcoolul metilic este dezinfectant chiar mai bun ca si cel etilic.Cine naiba i-a pus sa bea alcool medicinal daca scrie pe el ca numai pt uz extern ? asa poti sa bei clor si orice altceva si ( daca supravietuiesti ) sa reclami…..
batrinii utilizau alcool metilic de la distilarea tuicii ,”fata “pt frectie externa ,era bun la reumatism , si ei stiau ca nu e bun de baut …


VIDEO. Inedit în Satu Mare. Au ieșit pe bloc pentru a evita ieșitul pe stradă
Si au pus mana pe scara unul dupa altul , si asa se ia virusul….presupun ca nimeni nu a dat cu dezinfectant pe scara dupa fiecare om urcat…..


Patrulă de Poliție snopită în bătaie pe DN19! Unul dintre polițiști, minim 12 zile de îngrijiri medicale
In Ungaria e mult mai simplu , nu trebuie hartie , poti merge pe strada /atat ca trebuie sa tii distanta de min 1.5m ,si nu e voie mai multi ,numai individual , sau o familie care sta impreuna ……Politia a fost rugata sa AJUTE oamenii , iau amenda doar cei ce merg in grup ,fac chefuri si la cererea politistilor nu respecta indicatiile si sunt recalcitranti ,ofensatori .
Amenzile astea din Ro ,mai mari ca venitul pe 1 luna sunt ilegale !!! dar se dau ca statul nu are bani…..si tre sa faca rost de undeva ….


FOTO. Aparate de ventilație pentru Spitalul de Pneumoftiziologie Satu Mare, în lupta anti-COVID19
Daca cautati pe Google medical ventilator sunt o gramada la 1500 euro in China ( sunt si la 500 ,presupunem ca alea sunt naspa …) ……dece trebuie asteptat de la americani si altii alea care costa 40 000 dolari ?
Citește articolul precedent:
FOTO. Două șoferițe au blocat traficul pe Drumul Careiului după un accident minor

Închide