FOTO. Cadouri pentru copiii greviștilor de la Electrolux. PRO România, primul partid care ajută

Echipa PRO România Satu Mare este alături de greviștii de la Electrolux. În Ajunul Sfintelor Sărbători de Paște, echipa PRO România s-a gândit la muncitorii de la fabrica Electrolux Satu Mare, aflați în a 8-a săptămână de grevă generală.

”Am ținut să facem un gest creștinesc înainte de Sfintele Sărbători, să le transmitem muncitorilor de la Electrolux aflați în grevă urările și susținerea noastră, alături de un mic cadou pentru copiii lor. Mulți dintre ei sunt în situații dificile din punct de vedere financiar și sper ca prin gestul nostru să le înseninăm Sărbătorile”, a declarat deputatul Octavian Petric, coordonator al PRO România Satu Mare.2 Comments on "FOTO. Cadouri pentru copiii greviștilor de la Electrolux. PRO România, primul partid care ajută"

  1. O punga cu cadouri ptr un vot

    View Comment
  2. Dacă nu se pozau atunci îi felicitam, dar așa iar propagandă ieftină. Oamenilor nu l-e trebuie pungi cu cadouri ci locuri de muncă cu salarii fără bătaie de joc. Oraș ce nu arată a ghetou.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Electrolux, grevă
Fără precedent! Greviștii de la Electrolux Satu Mare demisionează în bloc! Ultimatum pentru conducere

Închide