FOTO. Când lucrezi la Primărie și staționezi în mijlocul drumului. În plin centru!


Sfidare la adresa participanților la trafic. O angajată a Primăriei Satu Mare și-a permis să își lase mașina tocmai în mijlocul drumului.

Circulația infernală de pe strada Eugen Lovinescu, intrată recent în reabilitare, dar pe care nu se lucrează la ora actuală, nu i-a convins pe unii șoferi să fie mai atenți atunci când își parchează mașinile.

O angajată a Primăriei Satu Mare, aflată în vizită de lucru pe teren, și-a lăsat mașina nu doar în drum, blocând parțial accesul pe carosabil, ci și la un metru distanță de trecerea de pietoni. Toate astea în contextul în care trotuarele au intrat în reabilitare, iar pietonii și mașinile își împart puținul loc de pe drum care a mai rămas neocupat de grămezile de nisip.

Cu toate că existau locuri de parcare, aceasta nefiind interzisă, cei care au organizat șantierul nu au pus niciun semn de circulație în acest sens, mai bine de 20 de minute, bugetara și-a lăsa mașina pe drum, s-a sprijinit de ea și a discutat despre cum ar putea fi tăiat un copac, singurul care a mai rămas pe porțiunea centrală a Bulevardului I.C. Brătianu.

Anul trecut, tot un angajat al Primăriei a concluzionat simplu că acel copac ar fi un pericol pentru trecători. Mai mulți locatari au întrebat atunci dacă nu există soluții pentru salvarea copacului, dar reprezentanții autorităților locale au decretat că arborele trebuie tăiat.

Vizita de pe șantierul de astăzi s-a lăsat și cu o veste bună, dar doar pentru un agent comercial din zonă. Cel care se bucură de tăierea copacului, pentru că își poate mări terasa.1 Comment on "FOTO. Când lucrezi la Primărie și staționezi în mijlocul drumului. În plin centru!"

  1. Este masina Florisalului de ce nu sunteti mai obiectivi

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTO. Kereskenyi: McDonald`s deschide în acest an, pe Drumul Careiului!

Închide