FOTO. Care drumuri din județ sunt în reabilitare. Lista completă

Consiliul Județean profită de vremea bună și suplimentează fondurile pentru lucrările de întreținere a drumurilor. Un nou pachet de contracte a fost semnat, iar CJ pregătește și contractele pentru deszăpezire. 

Consiliului Județean Satu Mare a suplimentat cu 900.000 de lei fondurile destinate lucrărilor de întreținere a drumurilor județene. A fost semnat și un nou pachet de contracte subsecvente pentru execuția lucrărilor de întreținere.

Astfel, pe DJ 194C, se lucrează la întreținerea drumului cu material pietros pe tronsonul Botiz – Odoreu. În zilele următoare vor începe lucrările la DJ 195C, tronsonul Moftinu Mic – Sânmiclăuș și DJ 109N în localitatea Unimăt, unde se va așterne un strat bituminos de 6 cm.

De asemenea, sunt prevăzute a se efectua lucrări de plombări pe următoarele tronsoane de drumuri județene: DJ 109P Cehal-Cehăluț, DJ 195B Moftinu Mare – Crișeni – Craidorolț, DJ 196B Sanislău – Petrești, DJ 109L Gherța Mică – Gherța Mare și pe drumul de acces către depozitul ecologic Doba.

Pe alte două tronsoane de drum vor avea loc lucrări de tratare a burdușirilor: DJ 195C Căuaș – Hotoan și la intersecția DJ 194 cu DJ 194C, în localitatea Lazuri.

Continuă lucrările de modernizare

În paralel cu lucrările de întreținere, continuă și execuția lucrărilor de modernizare a drumurilor județene. În cursul acestui an se va încheia modernizarea DJ 108L pe tronsonul Tășnad – Craidorolț, Terebești – Mădăras.

Mai sunt în curs de execuție lucrările începute pe drumul 108M Tășnad – Santău – Andrid – Tiream – Carei și cele de pe tronsonul Carei – Cămin – Berveni – frontiera cu Ungaria.

Se mai lucrează la modernizarea drumului județean 193A, pe tronsonul Socond – Hodișa – Solduba și la tronsonul DJ 195B Mihăieni – Țeghea – Craidorolț.

Consiliul Județean pregătește și contractele pentru deszăpezire.

“Pentru desfășurarea traficului în condiții de siguranță pe timp de iarnă, Consiliul Județean Satu Mare va semna cu Inspectoratul Poliției Județene Satu Mare un program comun de măsuri. Totodată, se pregătește semnarea contractelor subsecvente pentru deszăpezirea drumurilor pentru cele 4 zone ale județului: Carei – Tășnad, Supur – Acâș, Satu Mare (inclusiv zona Codru) și Oaș. Conform previziunilor meteorologice, în județul Satu Mare nu se prognozează temperaturi negative în timpul zilei și nopții, până la mijlocul lunii noiembrie,” se arată într-un comunicat al CJ Satu Mare.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Care drumuri din județ sunt în reabilitare. Lista completă"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare, deszăpezire
Rateu total! Elevii din județ rămân fără lapte, corn și mere

Închide