FOTO. Casă nouă de sărbători pentru 13 medici ai Spitalului Județean


Casă nouă de sărbători pentru 13 medici de la Spitalul Județean. Aceștia au primit astăzi cheile apartamentelor construite prin ANL pentru specialiștii din Sănătate.

Cei 13 medici din Satu Mare, Cluj, Oradea și București, care lucrează la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, se pot muta în noile locuințe construite prin Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) pentru tinerii specialiști din sănătate, locuințe aflate în administrarea Consiliului Județean.

Astăzi, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba și vicepreședintele Ioan Rus le-au înmânat medicilor contractele de închiriere și cheile apartamentelor.

Medicilor le-au fost repartizate locuințe cu una și două camere, având suprafețe cuprinse între 39 și 52 de metri pătrați.  Apartamentele sunt amplasate în centrul orașului, pe strada Tudor Vladimirescu, iar locatarii vor avea de plătit o chirie lunară cuprinsă între 175 și 280 de lei.

Locuințele sunt prevăzute cu terase spațioase și locuri de parcare în curtea interioară.

”În condiţiile unui deficit de specialişti în sănătate, consider că astfel de locuințe îi ajută pe medicii tineri să se stabilească aici, în Satu  Mare, un astfel de ajutor fiind binevenit la început de drum. În continuare suntem preocupați să identificăm un nou teren care să corespundă unor astfel de construcții, pentru a realiza și alte locuințe pentru medici, astfel încât să atragem noi specialiști care să ridice calitatea actului medical sătmărean”, a declarat președintele Pataki Csaba.

În blocul de locuințe ANL au mai rămas de închiriat 3 apartamente cu câte o cameră.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Casă nouă de sărbători pentru 13 medici ai Spitalului Județean"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre blocuri ANL, Consiliul Județean Satu Mare, medici
FOTO. Echipa de tineri medici eroi din Satu Mare! Sute de vieți salvate, șase zile din șapte

Închide