La 4 mașini pe zi nu l-e iese nici salariul. …

Comment on FOTO. Câte mașini se ridică zilnic în municipiul Satu Mare. Echipa se mișcă încă încet by Foris.

la 4 mașini pe zi nu l-e iese nici salariul. Plus amortizare autoutilitară, motorină, întreținere autoutilitară. cel puțin 10 mașini/zi ar trebui să ridice.

Recent Comments by Foris

FOTO. Negreșteanul care a omorât trei femei, pus în libertate de magistrați
Poate era mai in siguranță după gratii. Acum va fi hăituit, n-o să aibă nopți liniștite.


MĂRTURII. Zeci de mămici cu copii susțin că au fost înșelate. Chiar în centrul Sătmarului
Și copilul nostru a fost acostat la școală, am fost invitați intr-un birou, acolo n-i s-a prezentat o doamnă foarte atrăgătoare, domnul fotograf a făcut câteva poze, apoi am fost sfătuiți să-l inscriem la curs de modeling care costă 1000 ron. Am avut termen de gândire dar am renunțat. Poate că unde am fost acele persoane au fost serioși iar ceilalți care acostează pe stradă le-au copiat ideea. Dar acest subiect a fost anul trecut.


SENTINȚĂ. Un primar din județul Satu Mare urmează să fie destituit de Prefectură
Dacă doar atâta i-o fost vina, păcat de el. Mi s-a părut om respectos.


Ludovic Orban, la Satu Mare: ”Jandarmeria este un instrument de represiune, la ordinul PSD”
Eu unul așa văd că jandarmeria nu face altceva decăt ordine. dacă manifestanții cred că e bine așa cum iși exprimă nemulțumirea atunci greșesc și atunci intervine jandarmeria. Nu sunt PRO PSD dar sunt PRO MANIFESTAȚIE FĂRĂ JIGNIRI ȘI CU BUN SIMȚ ȘI CU RESPECT FAȚĂ DE CEILALȚI CETĂȚENI CARE NU VOR GĂLĂGIE SUB GEAMURI. Nu dați in acei oameni profesioniști la care de multe ori se apelează pentru aplanarea de scandaluri și evenimente neplăcute.


FOTODOCUMENT. S-a terminat raiul bugetarilor?! Probleme cu banii pentru salariile de la stat
NU FIȚI INVIDIOȘI
Să lucrezi la vreo primărie sau la o altă instituție publică nu este raiul bugetarilor, mulți bugetari iși justifică salariul ba chiar sunt plătiți prost față de munca prestată. Dacă nu lucrați cu oamenii nu știți la câte mofturi se face față. Mai sunt și care freacă menta pentru salar dar majoritatea lucrează bine. Nu sunt bugetar dar lucrez mult cu instituții publice și văd că personalul își merită salarul.


Citește articolul precedent:
FOTO. Zeci de locuințe și zeci de kilometri de drumuri inundate în județul Satu Mare

Închide