FOTO. Cea mai mare parcare de pe B-dul Lucian Blaga va fi cu plată. Se instalează parcometrele


Cea mai mare parcare de pe Bulevradul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare va deveni una cu plată, după decizia Consiliului Local din luna ianuarie 2019. Este vorba despre parcarea de lângă Restaurantul Tei. Astăzi s-a restricționat accesul mașinilor tocmai pentru a se putea marca locurile de parcare.

Tot astăzi, muncitorii de la Administrația Domeniului Public au montat parcometrele pentru șoferii care vor să achite parcarea cu banii jos, nu prim opțiunea de SMS.

Reamintim că în cursul zilei de ieri s-a reamenajat parcarea de la Lebăda – pe Drumul Careiului – acolo unde staționarea se va face contra cost. S-au montat deja parcometrele, dar primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, promite că în schimbul sumelor plătite, mașinile sătmărenilor vor fi în siguranță, și asta pentru că parcările vor fi supravegheate video.

Consilierii au votat proiectul în ianuarie 2019. Astfel, aria de aplicare a sistemului de taxare va fi extinsă.

”Extinderea ariei de aplicare a sistemului privind controlul, limitarea şi taxarea staţionărilor în municipiul Satu Mare, Anexa nr. 1 la Regulament se completează cu poziția 51. Parcare Bulevardul Lucian Blaga (Restaurant Tei) și poziția 52. Parcare Strada Careiului (Magazin Lebăda) și se introduc Anexa nr. 13- Parcare Bulevardul Lucian Blaga (Restaurant Tei) și Anexa nr. 14- Parcare Strada Careiului (Magazin Lebăda)”, se arată în expunerea de motive a proiectului adoptat la începutul anului.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Cea mai mare parcare de pe B-dul Lucian Blaga va fi cu plată. Se instalează parcometrele"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Administrația Domeniului Public, parcare
FOTO. E OFICIAL! Parcare cu plată pe Drumul Careiului. Se instalează parcometrele

Închide