FOTO. Conducerea Spitalului Județean Satu Mare îi cere iertare unei paciente păgubite


O sătmăreancă, internată la Spitalul Județean Satu Mare împreună cu bebelușul său, a acuzat o parte din angajați că i-ar fi deteriorat pachetul trimis de către soțul său. Mai exact, spune sătmăreanca, soțul său i-a trimis mai multe flacoane cu apă, iar când au ajuns pe secție, recipientele au fost sparte.

Soțul femeii a mers să discute cu personalul de la poarte de acces, care au declarat că ei nu ar fi de vină și că nu știu ce s-ar fi întâmplat cu acel pachet.

Conducerea Spitalului Județean Satu Mare a dispus o anchetă internă și a stabilit că reclamația este întemeiată, motiv pentru care și-a prezentat scuzele.

Poziția Spitalului Județean Satu Mare

Referitor la acuzațiile unei paciente internate într-una din secțiile SJU Satu Mare, la adresa personalului care manipulează pachetele, facem următoarele precizări:

–        Conform protocolului, pachetele destinate celor internați în cadrul SJU Satu Mare sunt lăsate la poarta locației în care se află pacientul. Pe pachet trebuie inscripționat în mod clar numele și secția  în care se află internat pacientul.

–        Pachetele sunt transportate periodic, cu un cărucior, pe secțiile spitalului pentru a fi înmânate destinatarilor.

–         În situația descrisă de d-voastră, s-a aflat că pachetul destinat pacientei de pe secția Obstetrică a fost deteriorat după ce a căzut de pe un cărucior în timpul manipulării acestuia în lift. Ulterior, pachetul respectiv a fost înmânat destinatarei fără a i se comunica împrejurările deteriorării acestuia fapt pentru care persoanele respective a fost mustrate.

–         Spitalul Județean de Urgență Satu Mare cere scuze pacientei pentru situația neplăcută creată cu această ocazie.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Conducerea Spitalului Județean Satu Mare îi cere iertare unei paciente păgubite"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Spitalul Județean Satu Mare
FOTOGALERIE. O mamă cu bebeluș, acuze la adresa unor angajați ai Spitalului Județean Satu Mare

Închide