FOTO. Constructorii sensului giratoriu, al Lidl, vor să desființeze o cruce. Ce spune Biserica

După scandalul amplasării viitorului magazin al celor de la Lidl cu spatele la Biserica ”Sfinții Împărați Constantin și Elena”, situată în zona Podului Golescu, există premisele unui nou scandal.

Pentru a putea construi viitorul sens giratoriu, constructorii s-au plâns că trebuie să mute o cruce, amplasată chiar în colțul intersecției dintre Drumul Careiului și coborârea de pe Podul Golescu.

Reprezentanții Protopopiatului Ortodox Satu Mare susțin că acea cruce nu le aparține. Și au dreptate. Și asta pentru că nimeni din Primăria Satu Mare nu știe cine a amplasat-o acolo. Surse din Primăria Satu Mare susțin că aceasta a apărut în zonă aproape peste noapte, neavând niciun act la bază.

Între timp se caută persoanele care au finanțat construcția simbolului creștin pentru a muta crucea. Astfel se încearcă evitarea unei posibile situații tensionate.

Surse pentru PresaSM.ro: ”Cei de la Lidl au identificat constructorul crucii care a fost amplasată pe terenul lor (pe vremea respectivă era un teren privat). Bineînțeles fără autorizație – ei au propus celor la biserică să mute crucea pe lângă biserică. Probabil vor ridica crucea de acolo și o vor depozita-o până ce proprietarul va veni după ea”. 

1 Comment on "FOTO. Constructorii sensului giratoriu, al Lidl, vor să desființeze o cruce. Ce spune Biserica"

  1. Nu face nimic…ne trebuie Lidl

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Lidl
DECIZIE. Se va începe construcția sensului giratoriu de la baza Podului Golescu

Închide