FOTO. Continuă ”distracția”. Încă o mașină ridicată în municipiul Satu Mare


Serviciul de ridicare mașini din cadrul Administrației Domeniului Public lucrează la foc automat. Astăzi a fost ridicat un nou autoturism – marca SEAT – din zona străzii Avram Iancu. Și asta după ce în cursul zilei de ieri au fost ridicate mai multe autoturisme în zona centrală a municipiului Satu Mare.


Primul autoturism a fost ridicat în zona Pieței Mari. Este vorba despre un autoturism marca Renault. Mașina aparține unei femeie, care lucrează la o farmacie din zona Pieței Mari. Aceasta a fost de acord să plătească pe loc amenda de 300 de lei, astfel încât mașina i-a fost pusă la loc pe asfalt. Iar șoferița a parcat ulterior regulamentar

Cei care au chemat Serviciul de ridicare a mașinilor din cadrul Administrației Domeniului Public au fost polițiștii locali. De la apel au trecut doar zece minute până când echipajul de ridica a ajuns în zonă și s-a pus pe treabă.

Administrația Domeniului Public Satu Mare a început de luni, 6 mai, ridicarea mașinilor parcate neregulamentar. Cuantumul sanctiunii pentru ridicare-transport-depozitare este de 550 de lei. În cazul în care utilizatorul sau proprietarul se prezintă la autovehicul și nu se mai efectuează transportul și depozitarea, sancțiunea e de 300 de lei. Menționăm că după ce trec 24 de ore de ridicare se adaugă o taxă de 50 de lei pe zi.

Pentru o bună informare precizăm că în cazul depistării unui autovehicul parcat neregulamentar se parcurg următorii pași:

– un polițist local pune pe autoturism o înștiințare prin care i se aduce la cunoștință conducătorului auto că a oprit neregulamentar

– dacă după 5 minute autovehiculul rămâne în același loc, atunci se trece la ridicarea propriu-zisă

– dacă conducătorul auto se prezintă la mașină până în momentul în care autovehiculul se așează pe platformă, atunci sancțiunea este de 300 de lei.

– în caz contrar, pe lângă sancțiunea de 300 de lei, se va plăti și un tarif de transport în valoare de 200 lei

– pentru fiecare zi de depozitare, se aplică un tarif de 50 lei, calculat după 24 de ore de la ridicare

– conducătorul auto este sancționat cu 3 puncte de penalizare

Vehiculul ridicat se restituie de la sediul Transurban Satu Mare, str. Strada Gara Ferăstrău 9 după ce se face dovada achitării tarifului aferent operațiunii (ridicare/transport și depozitare) către ADP Satu Mare (telefon 0261/706802 sau 0733046635).2 Comments on "FOTO. Continuă ”distracția”. Încă o mașină ridicată în municipiul Satu Mare"

 1. Da continua distractia .Totusi sínt curios
  cit de bine sínt pastrate aceste masini Ca eu sínt convins ca mai devreme sau mai tirziu O sa apara sí problemele cu pastratul masinilor.

  View Comment
 2. Dascalu Veronica | mai 7, 2019 at 20:25 |

  Daca exista locuri de parcare amenajate,conducatorii auto sa si le lase acolo,ptr.altfel ingreuneaza traficul

  rutier in mod inutil…Trebuie sa se faca putina ordine.Unde nu se respecta legea,domneste haosul,haideti sa-l evitam ptr.linistea si sanatatea noastra.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Administrația Domeniului Public, Poliția Locală, Primăria Satu Mare
SONDAJ PresaSM. Peste 70%, de acord cu ridicarea mașinilor în Satu Mare

Închide