Daca exista locuri de parcare amenajate,conducatorii auto sa si le …

Comment on FOTO. Continuă ”distracția”. Încă o mașină ridicată în municipiul Satu Mare by Dascalu Veronica.

Daca exista locuri de parcare amenajate,conducatorii auto sa si le lase acolo,ptr.altfel ingreuneaza traficul

rutier in mod inutil…Trebuie sa se faca putina ordine.Unde nu se respecta legea,domneste haosul,haideti sa-l evitam ptr.linistea si sanatatea noastra.

Recent Comments by Dascalu Veronica

FOTO/VIDEO. Acesta este veșmântul purtat sâmbătă de Papa Francisc. Creat de o sătmăreancă
+Sincera sa fiu ,nu ma mira pre tare ptr. ca in Satu Mare exista aceea fabica de textile Mondiala ,care livra multe comenzi in strainatate.Va admir d-na Cristina Sabau Trifu Ptr. talent si creativitate…Suveranul Pontif a venit cu-n scop bine definit,sa promoveze ideea unirii prin credinta la catolici .


Mesajul unei eleve perfecte din Satu Mare: ”Primul vot e ca primul sărut. Să fim atenți la cine-l dăm”
O respect ptr. munca ei si o felicit.Mi-as dori ca ptr. aceste minti cslipitoare sa se gaseasca o modalitata de a-i retine in tara Șnu prin constrangere, un alt mod sa se creeze conditii,sa poata schimba ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppareri pri video-conferinte,sunt acum multe mijloace de comunicare.tTarile din jurul nostru se dezvoltta pe munca copiilor nostri Ne vindem inteligenta.


FOTO. Navetiștii din Satu Mare, batjocoriți de transportatori. Autoritățile dorm liniștite
Se vede de departe ca cineva nu vrea sa vada aceste nereguli…Evitati supraincarcarea microbuzelor ptr. ca riscul e prea mare,aviz transportatorilor,iar cei responsabili cu estimarea nr. de locuri sa-si faca datoria cu simt de raspundere civica fata de semeni.


Citește articolul precedent:
Sătmărean de 18 ani, prins la volan cu o viteză cu 150 km/h peste cea admisă

Închide