FOTO. Copaci tăiați pe strada Mihai Viteazul, în zona centrală. Sătmărenii, revoltați


Sătmărenii care locuiesc în zonă, dar și cei care tranzitează zilnic strada Mihai Viteazul se declară revoltați de tăierile de arbori care au avut loc în cursul zilei de astăzi. Șapte arbori sănătoși au fost culcați la pământ.

Șapte copaci au fost tăiați în această dimineață pe strada Mihai Viteazul. Este vorba despre copaci sănătoși, care nu reprezentau un pericol pentru trecători.

Locuitorii din zonă se declară revoltați de “defrișarea” care a avut loc în zona centrală, mai ales că Satu Mare începe să piardă tot mai mulți arbori.

Sătmărenii care au postat imagini pe paginile de socializare ridică semne de întrebare cu privire la modul în care sunt gestionate spațiile verzi din municipiul Satu Mare și modul în care sunt acordate autorizațiile tăierea arborilor.

Administratorul public al municipiului Satu Mare, Maskulik Csaba, declară că în locul celor șapte copaci tăiați vor fi replantați alți șase copaci ornamentali, urmând să se pună și gazon și flori.

”Avem toate avizele necesare, inclusiv cel de la Agenție pentru Protecția Mediului. Proprietarul hotelului a cerut tăierea celor șapte copaci pentru a replanta alți șase copaci, urmând să se pună și gazon și rondouri. Va fi ceva foarte frumos, foarte aspectuos. Nu se va face nicio parcare ecologică”, a precizat Maskulik Csaba pentru PresaSM.5 Comments on "FOTO. Copaci tăiați pe strada Mihai Viteazul, în zona centrală. Sătmărenii, revoltați"

 1. Parcare ecologica, ce mai…

  View Comment
 2. Clădirea nu este monument istoric. Eventual se află în zona de protecție a monumentelor.

  View Comment
 3. E frumoasă clădirea, dar nu este monument istoric.

  View Comment
 4. Ce-i aia parcare ecologică?

  View Comment
 5. Dacă se reface frumos zona verde, eu zic, că merită un pic de răbdare.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre copaci căzuți
FOTO. Copaci doborâți de vânt pe DN19, în județul Satu Mare

Închide