FOTO. Copil (3 ani) ajuns din grădiniță pe stradă. Plângea speriat, ajutat de un trecător

FOTO: Arhivă

Un copilaș, în vârstă de trei ani, a fost dus de părinți, luni, 16 septembrie, la o grădiniță din municipiul Carei. Doar că, speriat că a fost lăsat ”singur”, acesta a ieșit ulterior din curtea unității de învățământ, ajungând în stradă, a povestit unul dintre părinți pentru PresaSM.

Când s-a trezit singur pe stradă, minorul a început să plângă. Din fericire, a fost reperat de către un trecător, care și-a dat seama că acel copil ieșise din incinta grădiniței. În același timp, un martor, care îi știa pe părinți, i-a sunat.

Aceștia au ajuns la fața locului și le-a cerut explicații celor din conducere, cu atât mai mult cu cât exista pericolul ca minorul să ajungă pe șosea, în apropierea mașinilor. Inițial, părinții susțin că nu li s-au pus la dispoziție imaginile de pe camera de supraveghere, pe motiv că acestea nu funcționau la acea dată.Ulterior, a ajuns firma care se ocupă de întreținerea sistemului, care au luat imaginile pentru a fi analizate și urmează să se stabilească dacă ar fi vina este a personalului grădiniței sau copilul a ieșit pe poartă în alte condiții.

”Copilul ne-a spus că după ce mama l-a lăsat la grădiniță, el a fugit afară după ea și un om aflat pe stradă l-a prins de mână și l-a dus înapoi.  Cine muncește în zonă o cunoaște pe nevastă-mea și a sunat-o că copilul este afară și plânge, cu geanta în mână. Dar pe când am ajuns noi, deja copilul a fost dus în grădiniță de acel om, aflat pe stradă”, a spus tatăl copilului, pentru PresaSM.  Fii primul care comentează! despre "FOTO. Copil (3 ani) ajuns din grădiniță pe stradă. Plângea speriat, ajutat de un trecător"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre copil, grădiniță
Copilaș (4 ani) singur pe stradă. Părinții îl știau la grădiniță, în Satu Mare

Închide