Zmeul junior trebuia educat ca la film nu facem galagie,nu …

Comment on FOTO/VIDEO. Copil bruscat și lovit de un bărbat în Cineplexx. Agresorul, luat la rost by Pop Ioan.

Zmeul junior trebuia educat ca la film nu facem galagie,nu mototolim celofan si nu deranjam pe altii.Motivul pt care s-a dus acolo este sa vada filmul,nu sa se dea “grande”.Nu-i place filmul,se ridica si iese.Bine a facut barbatul.Daca parintii nu si-au educat “progenitura”,cineva trebuie sa-i aduca la cunostinta cum sa se comporte la cinema.Felicitari Barbatului.

Pop Ioan Also Commented

FOTO/VIDEO. Copil bruscat și lovit de un bărbat în Cineplexx. Agresorul, luat la rost
@Foris,sint sigur ca a fost atentionat si nu o singura data….La nimeni nu se “rupe filmul” la primul fosnet de celofan.


Recent Comments by Pop Ioan

Măsuri de securitate cauzate de ”coronavirus” în vămile din județul Satu Mare
Va fi a opta minune a lumii daca stranierii nu vor aduce virusul in tara.


FOTO. Alarmă la mall-ul NEPI din Satu Mare. S-a furat o mașină, intervenție a poliției
A bagat fisa de 50 bani si a si pornit….


FOTO. Viceprimarul dușman al pietonilor. Poliția Locală a oprit și i-a lăsat o invitație
@Amonim! O sedinta de partid PDL (scuze PNL)este mai presus de orice , inclusiv de probleme de sanatate.Acolo se decide si daca ai dreptul sa te imbolnavesti sau nu. Nu stiu cum de nu au fost solicitati “hingherii de masini” sa-i elibereze un loc exact in fata sediului.Sint curios ca politistul care a avut atita singe in “instalatie” sa se lege de Albu,azi mai are loc de munca sau s-a dus la sediu doar sa-si predea uniforma?? De amendat sigur nu va fi.


Politicieni și funcționari din Satu Mare câștigă într-o oră cât un muncitor într-o lună!
Cum puteti sa comparati munca depusa de un politician sau functionar public intr-un birou cu aer conditionat cu cea depusa de un Muncitor dintr-o fabrica in care mina i-i ingheata pe scula , unealta, eventual si in 3 shimburi. Primul lucreaza pt partid , ca si miine sa-si poata pastra functia iar al doilea pt ca patronul sa poata schimba cit mat repede jeepanul de anul trecut de sub fundul sotiei (amantei),deoarece prietena , pe linga silicoane noi a mai primit unul si mai fentos si mai fitos.


FOTOGALERIE. Groapă uriașă de gunoi în municipiul Satu Mare! Autoritățile închid ochii
Asa se intimpla cind Florisalul colecteaza “selectiv”. Asta iau, acela ramine…De ce nu se poate desemna a zi-max doua-pe an (vezi deseuri vegetale)cind populatia ar putea sa scoata “in fata casei” lucrurile voluminoase de care nu mai are nevoie,si colectate in mod organizat.Sper sa nu fie o idee excelenta pt Florisal cum sa-si motiveze urmatoarea “reasezare de pret”.Populatia si asa se va debarasa de aceste “gunoaie”,ca de inghitit nu poate,in casa nu mai are loc,daca in mod civilizat nu poate , va alege aceasta varianta.Daca pt “recycling managerii” mai bronzati este o afacere atunci si florisalul ar putea profita.


Citește articolul precedent:
FOTOGALERIE. Mărțișoare hand-made. Târg în centrul municipiului Satu Mare

Închide